Czy ktoś w ogóle czyta te uwagi? Jeśli tak to poproszę, żeby webmaster zwrócił uwagę, że nie wystarczy w skrypcie zmienić "flights" na "loty" bo potem wychodzą kwiatki typu "odbył 52 lotów". Jeśli to problem nie do przeskoczenia to lepiej napisać "Liczba lotów: 52". Oczywiście zakładam, że wszystkie skrypty, mapki i wykresy pochodzą "z zewnątrz", bo jeśli to dzieło polskiego autora to nie ma chyba wytłumaczenia. Jakby co, to mogę podrzucić przykład funkcji zwracającej odpowiednią końcówkę wyrazu w zależności od numeru :) ("lot", "loty", "lotów")
W dalszym ciagu Peach Aviation MM i StarFlyer 7G sa niedostepne w kaledarzu lotow.
usuniety
2014-12-13 20:46
A to co sie wyswietla w wersji mobilnej, a co w normalnej to juz w ogole chaos. Niektorych artykulow w wersji mobi nie ma :(
Peach Aviation (MM). Mysle ze problem jest w tym ze inna linia jest w bazie o kodzie IATA MM
O a jakiej linii mówisz. PS/ Jesli dodasz linie X, ktorej nie ma w bazie, a nastepnie po jej dodaniu (gdy czeka na akceptacje) dodasz ja ponownie to dostaniesz komunikat ze jest w bazie (ale czeka na akcpt)
Ja chcialem dodal lot do kalendarza i mow mi ze linia nie istnieje, a jak chce dodac linie to znowu ze juz jest dodana???