Rzeczywiście, pytanie o krajówki to słaby punkt, muszę się zgodzić, że są manipulacyjne, zbyt skrajne. Wielka szkoda ze w trakcie badania nie mogę już nic zmienić ale warto się uczyć na błędach ! dzięki za ich wyłapanie i za zainteresowanie :)
Bardzo ładnie przygotowana ankieta, jednak mam zastrzeżenia co do pytania o trasy krajowe w Polsce. Ja od dawna znam temat i uważam to za dobry krok, lecz z połączeń nie będę korzystał, ponieważ do tych miast mi nie po drodze. A mogłem tylko zaznaczyć odpowiedzi, że znam temat ale uważam to za głupotę, albo znam temat i na pewno z połączeń będę korzystał.
odpowiedzi na pytanie 12 sa zle sformulowane i przez to manipulacyjne: to, ze sie o czyms wie nie oznacza, ze sie bedzie z tego korzystac.
Witam, zgłaszam się z prośbą do wszystkich osób podróżujących od czasu do czasu lub częściej na pokładzie Ryanair. Proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety dotyczącej taniego latania. Ankieta zajmuje max 5-10 min. Większość pytań jest do wyboru. Zapraszam do dzielenia się wszelkimi uwagami po rozwiązaniu ankiety! Pozdrawiam
zobacz link