Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
paolo-79
2010-01-08 04:42
Wipierdek,WOW.Loty, a śnieg w Polsce! coz za dramatysm!! Wipierdku,czy ty nie miales gdzies leciec? bez dostepu do sieci PLS!!
wpiszcie w googlach np: "european flight radar", "radar flight tracking", "flight tracker", "flight radar 24"
zobacz link - ale rozumiem, że nie o to Ci chodzi - jak by ktoś miał radar UK to sam bym poprosił o link.
a mozecie dac link na jakis fajny radar ?
ostatnio upewniałem się i faktycznie może to być dowolny lot byle +/- tydzień.
wiperek/jetair: żle wam się wydaje...
Wiperek: też mi się tak wydaje, poniższe pytanie zadałem, bo flybe napisał, że mogę na dowolny lot.
wg mnie musisz zachować ten sam kraj, nie możesz zmienić na dowolną trasę .....
musi byc bodajze +/- 7dni od daty oryginalnego lotu
Czyli co, jak mi odwołają Londyn-Dublin to mogę przebookować na Londyn-Agadir (Maroko)? Chyba jakieś restrykcje są co do przebookowania, i jednak dowolny lot to nie może być?
mleko: mozesz przebukowac na dowolny lot...
swoja droga jak to jest teraz we FR? np mam lot z A do B i zostaje on odwolany z powodu sniegu. czy mozna go przebukowac na lot A do C np tego samego dnia ale pozniej ? czy tylko A-B wchodzi w gre ?
wiperze: toz to skandal jakich malo! oflaguj sie przed siedziba LOTu!
szot : BA wylądował jednak w WAW ale kółeczka robił :)Za to mam wrażenie, że WIZZ z Rzymu do WAW wyląduje w Katowicach :) bo też robi kółeczko już. Nie rozumiem tylko jednego dlaczego ten radar nie wyświetla samolotów LOTu .....wyświetla tylko B767 oraz czasami B737-400 ........innych NIE !!!!
i znów zawrócił zataczając kółeczko, i do WAW?
podobnie British Airways z LHR do WAW na wysokości Płocka zawrócił
tzn. nie GDA tylko GDN oczywiście:) sorka
Dzisiejszy lot FR z DUB do RZE poleciał do WAW przez śnieżyce ........dzisiejszy lot WIZZ z NYO do WAW zawrócił na wysokości Płocka do GDA też przez śnieżycę .....:)