pitterek
2009-07-29 12:36
aynis - może byłeś przebrany za czchunie ;-)
Przejrzałem inne wątki i ktoś pisał, że mu poprawili literówkę w nazwisku. Dodzwoniłem się do ich telecentrum i poprawiła mi kobieta od ręki za darmo na "Pani". Wizzair ma u mnie tak czy inaczej dobrą renomę.
Dzięki za odpowiedzi w wątku!
Pozdrawiam, tak na marginesie fajnie, że tą stronę znalazłem, będę czasem wpadał.
M
aynis/Jurek: bo BZG to expresssowe lotnisko, jesteś już odprawiony zanim kupisz bilet:)//// a tak poważnie to nie powinno być problemu ważne aby personalia się zgadzaly
A tak, lot do STN. Dopiero tam w drodze powrotnej go zatrzymali.
Domyślam się że FR leciał. To się nazywa ekspresowy boarding. Nikt nic nie czyta byle tylko jak najszybciej władować ludzkość na pokład ;)
I tak nic nie przebije kolesia, który poleciał z BGZ miesiąc przez planowanym odlotem ;)
Ja miałem lepiej. W locie na zlot do Porto w Szczecinie dałem kartke z boardingiem z STN do OPO. Pani na bramce przedarła i poszedłem do samolotu. Dopiero na lotnisku Stansted zorientowałem sie że dałem nie ten boarding. Na szczeście miałem wydrukowany drugi. Bo bym musiał bulic funciaki za internet cafe ;)
A dziękuję ;) gosc_malin: nikt nigdzie nie zwrócił na to uwagi czy to Mr czy Mrs...
O Pan aynis ! Jak na pana to wygląda całkiem całkiem.... ;P // gosciu_malino: nie zawracaj sobie głowy. Nikt na to nie zwróci uwagi.
gosc_malin
2009-07-27 11:39
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź ;-)
A miał ktoś z forumowiczów taką sytuację?
Malin
Ja kiedyś poleciałam, mimo że miałam rezerwacje na Mr zamiast na Mrs czy Ms. Nikt nie zwrócił na to uwagi.
Myślę że nie masz się czym przejmować. Ważne jest imię i nazwisko a nie tytuł :) W razie czego się kłóć, że system rezerwacyjny maja do bani i niech się odpimpają ;P
gosc_malin
2009-07-27 11:29
Witam, wczoraj kupiłem bilety na Wizzair Warszawa-Corfu. Z własnego profilu kupując dla żony wpisałem prawidłowe imię i nazwisko, ale został zwrot grzecznościowy "Pan".
Pisałem maila do Wizzair, ale oni mają opisane że odpowiedź do 30 dni, a lecę za 2 tygodnie. W moich rezerwacjach na koncie Wizzair przy zmianie na "Pani" nalicza od razu 360 zł za zmianę nazwiska. W ogólnych warunkach piszą tylko o zmianach imienia i nazwiska.
Czy może być z tym problem na lotnisku? Zmieniać teraz i bulić, czy iść na lotnisko i nikt nie zauważy lub nikomu nie przeszkadza to?
M