Finnair: Narodowe specjały na 100-lecie Finlandii

Finnair: Narodowe specjały na 100-lecie Finlandii Szef autorskiego menu Finnaira, Eero Vottonen, stworzył dla klientów klasy biznes podróżujących między 4 października 2017 a 9 stycznia 2018 z Helsinek na trasach długodystansowych, wyjątkowe menu jubileuszowe, aby świętować kulinarne niuanse lokalnej kuchni. Menu oferuje takie przysmaki jak śledź bałtycki, gulasz Karelski i zupa z borowików z kawałkami wędzonego...
28/06/2017 12:19   
Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
gość_834e7 2017-06-29 09:55   
gość_834e7 - Profil gość_834e7
innowacyjne rozwiązania w gastronomii, to sa mobilne POSy w polaczeniu z kasa fiskalną. jest to ciekawe rozwiązanie dla gastronomii, zwlaszcza dla mikro, malych i srednich firm oferuje storyous com. polecam je ze wzgledu na mozliwosci, latwosc i przyjaznosc obslugi systemu, cenę oraz mega dobrą obslugę ze strony firmy (w tym wsparcie 24/7). Dodatkowo jest to rozwiązanie w tzw. chmurze - czyli ma sie dostep do niego z poziomiu smartfona w kazdym miejscu na swiecie.
Kup bilet Więcej
dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Wizy
Rezerwuj hotel
Wizy
Okazje z lotniska

dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Rezerwuj hotel
Wizy