Alez pzreciez EZY robi overbookingi...
hmm...ja bym się na miejscu tych ludzi mocno awanturował, jeśli rzeczywiście byli na lotnisku zgodnie z podawanym czasem i nie dotarli do gate'a tylko dlatego, że obsługa lotniska nie potrafiła zorganizować sprawniej security i czas oczekiwania był ponadnormalnie wydłużony.
lmajchrowski -> "Sprzedaliśmy 152 bilety na 156 miejsc." Czyli sądzisz, że tamta ósemka chciała lecieć na gapę? Jak dla mnie, to 8 miejsc z tych 156 sprzedali tym nieszczęśnikom;-) Niby taka prosta ta matematyka, ale czytanie ze zrozumieniem - oj trudne!:D
paolo-79
2008-09-04 08:51
dla mnie od dawno kod EZY rozwijam EasyShit.no more.mialem ostatnio opzje Ibiza-Malpensa, EZY byl polowe taniej jak VY ale wybralem VY;)nie trawie tych pomaranczowych kufajek
lmajchrowski: Nie informują ile osób było na pokładzie. Nie upraszczaj.
lmajchrowski
2008-09-04 05:06
W oświadczeniu przesłanym do "Gazety" firma zaprzecza, jakoby sprzedała za dużo biletów na lot 7253: "Sprzedaliśmy 152 bilety lotnicze na 156 miejsc pasażerskich dostępnych na pokładzie samolotu".
I teraz jesli bylo osmiu pasazerow ktorzy nie polecieli a z informacji easy wynika ze bylo wolnych 4 miejsca 156-152= 4 to chyba jednak sprzedali wiecej tych biletow nie wiem kto takie glupie artykuly skoro prostej mamematyki nie zna :)