Ha ha, macie lubelacy Waszych pisowców! Głosujecie na nich, a oni plują Wam prosto w twarz
smolip67
2020-04-30 21:21
Ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie i kto ma rację? Robi się nie ciekawie dla LUZ?
Mam nadzieję że dobrze się to skończy?
zobacz link
gość_920d8
2020-04-30 17:15
PiS konsekwentnie realizuje swoja opcje rozkladu lotnisk w srodkowej Polsce, ktorej punktem centralnym jest pozbawienie lotnisk stolice kraju (powod wiadomy - Warszawa jako miasto, jego wladze i mieszkancy, sa wrogami PiSu) Obecnie mamy Lublin, Lodz, Modlin i Okecie. PiS stara sie zniszczyc, z wieksza lub mniejsza premedytacjaa wszystkie te lotniska, bo wizja PiSu to CPK i Radom. Oba te lotniska moga powstac tylko pod warunkiem zamkniecia wszystkich istniejacych lotnisk, stad ta zacieklosc.
smolip67
2020-04-30 09:05
Witaj pablakiss; Jak zawsze dowCIPNY! Oj idą ciężkie czasy dla portów regionalnych LUZ czy RZE. Myślę że za 2-3 miesiące będzie wiadomo jaka przyszłość czeka te lotniska?
pablakiss
2020-04-29 23:28
@smolip Siemasz stary. Ma to tez swoje plusy.Jak zamkna lotnisko mieszkancy Lubelszczyzny bedą siła rzeczy musieli wyjechac wkoncu za granicę np. do Rzeszowa ;)
gość_c19c7
2020-04-27 19:42
tak, jest światełko w tunelu ale to światełko to z nadjeżdżającego pociągu
smolip67
2020-04-27 15:10
gość_f159e; Kolego mijasz się z prawdą. Zapewne o tym wiesz tylko celowo wprowadzasz forumowiczów w błąd. Lotniska w Świdniku nie chciało PSL które chciało lotniska na Lubelszczyźnie w Niedźwiadzie. A PLL powstało dzięki koalicji PO-PiS. Wiem że dziś trudno w to uwierzyć ale tak to było.
gość_f159e
2020-04-27 00:18
Od początku lotnisko było niechciane przez pisowski aparat władzy. Ale to Oni teraz mają władzę i pieniądze. Więc niech pokażą że lotnisko jest dla nich ważne a nie wytyczne z centrali na Nowogrodzkiej .
gość_25513
2020-04-26 14:52
Ta Władza woli wyrzucać pieniądze w błoto tj. na lotnisko w Radomiu, podkopując jednocześnie lotniska w Lublinie i Modlinie. Dlatego nie ma co liczyć na partie rządzą.
smolip67
2020-04-26 10:11
Może to jest wyjście aby większościowym udziałowcem LUZ został Urząd Marszałkowski. Mają większe możliwości finansowe jest chęć pomocy. Tylko pytanie czy UM Lublin( Prezydent Lublina Żuk) będzie chciał skorzystać z takiej możliwości? Od ostatnich wyporów samorządowych ta współpraca wyglądała bardzo dobrze.
zobacz link