Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
tomekk-81
2008-03-29 08:21
pytasz poważnie, czy z przymrużeniem oka? wg mnie to dobry pomysł z tym pytaniem o latanie
No i pieknie! :o) A co jest w "Pytaniu o lataniu"? :o)
tomekk-81
2008-03-28 17:12
Errata z RZeczpospolitej: ---
W zeszłym tygodniu opublikowaliśmy rozkłady lotów międzynarodowych z krajowych portów lotniczych. Zabrakło tam planu rejsów z Łodzi. Dziś naprawiamy ten błąd.
Czytelników i wszystkich zainteresowanych przepraszamy.
—Filip Frydrykiewicz, redaktor „Moich Podróży”
tomekk-81
2008-03-28 17:07
No i proszę. Po interwencji mailowej ze strony Łodzian w dzisiejszej Rzeczpospolitej w dodatku Moje Podróże ukazał się rozkład lotów z Łodzi. Jest również na stronie www. Dzieki dla RZ za poprawkę!
tomekk-81
2008-03-24 14:49
sorry, w BBC ;)
tomekk-81
2008-03-24 13:38
po reklamie w BBS, jakiś francuski kanał podróżniczy, zaproponował Łodzi, ze nakręci film od odnawianiu pofabrycznych budynków i zamienianiu ich na nowoczesne biura, lofty i hotele w Łodzi. Reklamówka kosztowala kupę kasiory, ale opłaciło się.
tomekk-81: Aha, bo ja wlasnie slyszalem te moje juz wczesniej napisane :-) Ale miesza z tym...fakt jest ze Lodz sie reklamuje za granica i to jeszcze na powaznych kanalach TV (takie jak BBC)
tomekk-81
2008-03-24 13:32
Hamburg, tak by się mówiło, ale hasło jest takie jak napisałem :)
tomekk-81: Tego juz nie wiem...ale raczej by sie mowilo ,,Would you like to come to/visit Lodz´´ ;-)
tomekk-81
2008-03-24 11:30
:D super, głowne hasło brzmi: Would you like to Łódź?
tomekk-81: Nazekasz :-) A ostatnoi na BBC widzialem reklame promujaca Lodz.,,Did you´ve ever been to Lodz?!´´ Az mi galy wyszly (musze szczeze powiedziec) :-)))))))
tomekk-81
2008-03-24 11:25
stenus, LCJ to duży potncjał, ale wciąż uśpiony. Mieszka nas tuta prawie milion ludzi. Mamy kupę zagranicznego kapitału, sam pracuję w fabryce zagranicznego koncernu i wiem, że zapełnienie samolotówe by było, gdyby władze wykorzystywały każdą dobrą szansę na rozwój
tomekk-81
2008-03-24 11:22
stenus, to nie może być "kolejny" chochlik drukarski. Wiesz jak LCJ potrzebuje promocji, któr inne miasta mają. Władze lotniska to polityczna klika, a nie specjalisci, więc aż boli, kiedy człowiek widzi kolejna straconą szansę. Ukrainę straciliśmy, bo lotnisko powiedziało, ze "niewiedzieli że jak nie odpiszą na zapytanie Ukrainy, to stracą szansę na loty do Ukrainy". C0 wyrosło w Łodzi, pięknie się tu rozwijało, ale kiedy zaczęły się dziwne działąnia WAW z personelem, to wszystko zaczęło staczać się na dno, w którym teraz jest. Tzn że przygotowywałeś tą siatkę dla RZ?
tomekk-81: Dobre pytanie, na ktore ja znam odpowiedz. Az wstyd sie przyznac, ale to... chochlik drukarski. :o) Choc spowodowany ostatnimi dzialaniami CeZero, ktory kompletnie rozwalil nam cala gotowa juz robote.
tomekk-81
2008-03-21 13:56
Dziś Rzeczpospolita zamieściła przewodnik po tanich liniach lotniczych. Rozkład lotów zawiera loty z wszystkich lotnisk w Polsce oprócz Łodzi :( pytam why?