paolo-79
2008-04-06 21:29
pasazer:ale C= z siatki jaka oglosil na 2008 lata mniej niz polowe wiec nie brac tego potwora do jakiekolwiek porownan!!
Śnieg paraliżuje Anglię :] Mam nadzieję, że jutro dolecę o czasie i na moje lotnisko...
andrzej500
2008-04-06 21:12
na Wyspach poprószyło no i zaczęły się problemy :( spójrz sobie np na stronę Heathrow albo innych brytyjskich lotnisk
Dzisiaj EZY z KRK do EDI "zaszalał" 12h i 50 min opóźnienia. Czy powodem tylko śnieg nad UK?
DY ma tanszy bagaz - 25 NOK a 4U jeszcze za free
A mie by intersowala jakie wyniki finansowe ma moj Wizzerek. Jak narazie, to W6 ma chyba narazie najtanszy bagaz w Polsce ;-)
Miało być: "jak Ci nie wstyd przyczyniać się do słabych wyników finansowych C0, kupując tak tanie bilety! ;))". Tylko niestety użyłem znaku "mniejsze od" i mi obcięło posta.
pasazer: przecież wiadomo, że Ty musisz wtrącić swoje o C0, to i ja swoje ;)). A poza tym jak Ci nie wstyd przyczyniać się do słabych wyników finansowych C
pasazer: jakie zalety? Pewność lotu? ;)
no to daje 2 dni W6 i tez podwyszy...a za 3-4 dni FRanca podwyszy :-)))))) mimis: Mojim zdaniem to w FR juz troche przegieli 13€ za lot i tylko 15 kilo. :-/
Ee, kicha i tyle. Coraz częściej koszt bagażu znacznie przewyższa cenę biletu (np. jedyne 96PLN w dwie strony we FRancy). A nie każdy i nie zawsze może lecieć bez bagażu. Zobaczycie że jak przegną to zaczną tracić klientów.
tyle ze te podwyzki zrobily sie dosc czeste...
no czemu nie potwyszac? Linie lotnicze zauwazyli ze mozna na tym nie zle zarobic. Podwyszaja cene a pasazer tak i tak kupi. Ale w Easyjet to nie zadna szkoda. Do malej walizeczki mozna napchac troche rzeczy...nie ma przeciesz limitu wagowego ;-)
linia Easyjet zmieniła koszt sztuki bagażu głównego z 24 pln do 30 pln.