airchick: za that'em, też wybrałbym bilet (choć niekoniecznie do Ven.. hehee), a nie na odwrót, bo mając aparat, a potem bilet do Caracas, po powrocie (jak z niego będziesz korzystać na 'oczach ludzi' - ukradną.. jak nie drobni złodzieje, to tamtejsza policja stojąca na czele prawa, porządku i socjalizmu!!) tego pierwszego nie będzie ;p
first, do egipskich czarterów czy do wszystkiego co lata?
jak to co ma Wiperek do egipskich czarterów? awersje ma:)
wiperek, a co masz do egipskich czarterów?
airchick
2010-07-07 20:39
wiperek nie strasz, bo ja do Caracas się wybieram :D
marecki : ale wcześniej jeszcze musisz dolecieć do Hurghady, Marsa Alam, Taby czy Sharmu egipskim czarterem i wcześniej może Ci się coś stać ;P
wiperek: najniebezpieczniej to jednak jest w M. Czerwonym w jednym z egipskich kurortów bo pływając na rafie możesz czołowo zderzyć się z innym ze 100 tys. turystów i pójść pod wode ;P
Za tę cenę zdecydowałbym się, tylko, że w Bogota jest za 1899 zł, a nie za 1599 zł ! + istnieje możliwość dokładnego sprawdzania czy nie wieziesz narkotyków w drodze powrotnej i w Kolumbii nie jest najbezpieczniej w tej chwili dla europejczyka, co do Caracas za 1599 zł to już byłem w Wenezueli i oprócz gorącego klimatu i biedy jaka tam panuje to nic specjalnie nie ma co robić...i też niebezpiecznie !!!
to wyjdzie z dobre 200g biletów za taką kwote
airchick
2010-07-07 15:48
a jak, a i właśnie kupuję bilet FRancy, hihihihi.
archick: Tez bym wybral bilet ;P
airchick
2010-07-07 15:39
no i chyba się skuszę, zbierałam na lustrzankę, ale następnym razem.
Super cena... Szkoda tylko ze nie EZE ;)
airchick
2010-07-07 15:27
Pojawiła się tygodniowa promocja Lufthansy do Ameryki Południowej. Sprzedaż do 13 lipca, wylot od 14 lutego do 10 kwietnia 2011.