Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Tajlandia


Tajlandia

Tryb i czas oczekiwania:

  • Tryb normalny - 7 dni roboczych
  • Tryb ekspres - 1-2 dni robocze

  • Wiza turystyczna, max. 4 wjazdy

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż okres ważności wizy)
  • Wypełniona aplikacja wizowa po angielsku - pobierz wniosek wizowy
  • 1x fotografia kolorowa
  • Opłata konsularna: 120 PLN za każdy wjazd

Wiza wydawana jest na 60 dni pobytu i ważna jest przez 3 miesiące od dnia wydania. Istnieje możliwość przedłużenia jej ważności o kolejne 30 dni w urzędzie imigracyjnym na miejscu. Obywatele polscy są zwolnieni z obowiązku wizowego, jeśli ich pobyt nie przekracza 30 dni (granica powietrzna) lub 15 dni (granica lądowa).

Uwaga: Konsulat Krolestwa Tajlandii ma prawo odmowy wydania wizy lub zmiany jej terminu lub krotności bez podania przyczyny.


  • Wiza Non-Immigrant

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż okres ważności wizy)
  • Wypełniona aplikacja wizowa po angielsku - pobierz wniosek wizowy
  • 1x fotografia kolorowa
  • Zaproszenie z firmy z Tajlandii, kontrakt itp. (po tajsku)
  • Dokumenty rejestracyjne firmy z Tajlandii (po tajsku)
  • Opłata konsularna: 220 zł 

Wiza jednokrotna wydawana jest na 90 dni od momentu wydania na 60 dni pobytu w Tajlandii.


Uwaga: Zestaw dokumentów do wizy Non-Immigrant zmienia się zależnie od celu wizyty. Konsulat Królestwa Tajlandii ma prawo zażądać dodatkowych dokumentów. Ma też prawo odmowy wydania wizy lub zmiany jej terminu lub krotności bez podania przyczyny.

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy