Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Iran


Iran

Tryby i czas oczekiwania:

  • Tryb pilny - 14 dni roboczych
  • Tryb normalny i ekonomiczny - brak
  • Tryb pilny z Authorization Code - 1-2 dni robocze

Tylko u nas możesz uzyskać Authorization Code - rodzaj zaproszenia z poparciem irańskiego MSZ. Uzyskanie takiego zaproszenia daje 100% gwarancji uzyskania wizy w Konsulacie Iranu w Polsce 1-2 dni robocze. Aplikowanie bez zaproszenia skutkuje tylko ok. 50% szans otrzymania wizy.

Koszt Authorization Code:
- 299 zł - czas realizacji ok. 20 dni roboczych
- 399 zł - czas realizacji ok. 10 dni roboczych

  • Wiza turystyczna

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż okres ważności wizy z min. dwiema wolnymi stronami naprzeciwko siebie)
  • 1x egzemplarz formularza wizowego - pobierz wniosek wizowy
  • 1x aktualne zdjęcie (en face, kolorowe, 3/3,5 x 4/4,5 cm)
  • Opłata konsularna: 50 EURO

 Wiza turystyczna jest wydawana na okres do 30 dni.  


  • Wiza tranzytowa

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż okres ważności wizy z min. dwiema wolnymi stronami naprzeciwko siebie). W paszporcie musi znajdować się wiza kolejnego kraju, do którego podróżny udaje się tranzytem.
  • 1x egzemplarz formularza wizowego - pobierz wniosek wizowy
  • 1x aktualne zdjęcie (en face, kolorowe, 3/3,5 x 4/4,5 cm)
  • Opłata konsularna: 30 EURO

Wiza tranzytowa jest wydawana na okres do 7 dni.


  • Wiza wjazdowa

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż okres ważności wizy z min. dwiema wolnymi stronami naprzeciwko siebie).
  • 1x egzemplarz formularza wizowego - pobierz wniosek wizowy
  • 1x aktualne zdjęcie (en face, kolorowe, 3/3,5 x 4/4,5 cm)
  • Kopia zaproszenia imiennego (Form2 – przesyła firma zapraszająca z Iranu)
  • Opłata konsularna: 60 EURO

Zamów wizę on-line


  • Okazje do Iran
Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie
Kalendarz lotniczy