Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Białoruś


Białoruś

W przypadku jednokrotnych wiz prywatnych i biznesowych z pobytem do 30 dni, konsulat białoruski nie wymaga zaproszeń w oryginale (wystarczy kopia).


Dokumenty wymagane do aplikacji o wizę:


Wypełniony wniosek wizowy (wypełniony na komputerze drukowanymi literami)

Paszport

Kolorowe, aktualne zdjęcie (nie starsze niż 3 miesiące)

Polisa ubezpieczeniowa ważna na terenie Białorusi

Upoważnienie dla pracownika naszej firmy

W zależności od rodzaju wizy niezbędna jest:

Kopia paszportu osoby zapraszającej, strony ze zdjęciem i strony z meldunkiem(w przypadku wizy prywatnej)

Zaproszenie (w przypadku wizy biznesowej)

Wiza kraju docelowego (w przypadku wizy tranzytowej)

Wzór upoważnienia dostępny na naszej stronie:
http://wizaserwis.pl/Bialorus

Ubezpieczenie jest możliwe do nabycia w naszej firmie. Cena uzalezniona jest od długości pobytu.

_____________________________________________________________________

Aby ubiegać się o wizę roczną wielokrotną biznesową należy w konsulacie przedstawić następujący komplet dokumentów:

Wypełniony wniosek wizowy (wypełniony na komputerze drukowanymi literami)

Paszport

Kolorowe, aktualne zdjęcie

Kopię kontraktu poświadczoną notarialnie

Wyciąg z KRS-u Białoruskiego

Zaświadczenie o zatrudnieniu

Zaproszenie od firmy w oryginale (wzór w załączeniu)

Polisa ubezpieczeniowa ważna na terenie Białorusi

Upoważnienie dla pracownika naszej firmy

Cena wiz:
Prywatna jednokrotna, 25 EUR . Tryb ekspresowy 50 EUR
Jednokrotna lub dwukrotna do 14 dni pobytu lub 30 jeżeli posiadają Państwo wczesniejsze wizy.
Biznesowa jednokrotna, 25 EUR. Tryb ekspresowy 50 EUR do 30 dni pobytu.
Biznesowa dwukrotna, 35 EUR. Tryb ekspresowy 60 EUR do 30 dni pobytu.
Biznesowa wielokrotna, 150 EUR. Tryb ekspresowy 175 EUR do 30 dni pobytu.
Tranzytowa, 10 EUR (jednokrotna), 15 EUR (dwukrotna)

Czas oczekiwania:
Tryb ekonomiczny ok. 7 dni roboczych, dni liczone od momentu złożenia dokumentów w konsulacie.
Tryb ekspresowy ok.2-3 dni roboczych,dni liczone od momentu złożenia dokumentów w konsulacie.

 

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy