Wypożycz samochód


  Zarezerwuj hotel

pasazer.com opinie o liniach opinie o Small Planet Airlines

Small Planet Airlines (TE) oceń
6.76
96 ocen 

Grzegorz wystawił(a) ocenę 5
 

Samolot czysty, zadbany, miła obsługa, bardzo delikatny start i lądowanie. Małgorzato - podawanie komukolwiek jakichkolwiek leków obarczone jest sporym ryzykiem dlatego te formularze a personel latający nie jet personelem medycznym więc nie ma obowiązku znać działania leków...  

Lot z Marsa Alam do Katowic (05.4.2014) opóźniony przeszło 2 godziny. Rzekomo z powodu bałaganu na lotnisku. Personel lotniska pytany o powód opóźnienia podawał problemy z płatnością za paliwo. Kapitan odezwał się 2 razy w ciągu całego lotu raz mówiąc, że mijamy piramidy drugi raz podając informacje pogodowe na lotnisku (zupełnie mijające się z prawdą) :-) ale to i tak nieźle bo podczas lotu z Katowic pilot jedynie przedstawił się przywitał i pożegnał... zero informacji na temat lotu. trochę szkoda. Brak jakiegokolwiek systemu rozrywki pokładowej czy chociażby monitorów pokazujących przebieg lotu. Samolot goły i wesoły :-) Miejsca w pierwszych rzędach i przy wyjściach ewakuacyjnych dodatkowo płatne - 14 $ Kolejny minus to braki w zaopatrzeniu cateringu... dostępne głównie kanapki, ciepłe posiłki skończyły się błyskawicznie. Słabo nawet jak na polskie warunki. Następnym razem raczej będę starał się skorzystać z usług innego przewoźnika.  

dodano 2014-04-06 - zaakceptował marian

A. Carltoon wystawił(a) ocenę 10
 

20.03.2014 Wyjątkowo miła i sympatyczna obsługa na locie z Hurgady do Katowic. Czysty i pachnący samolot. Lądowanie zgodne z rozkładem. Polecam.  

Nie mam zastrzeżeń. 

dodano 2014-03-20 23:56 - zaakceptował paolo-79

Małgorzata Fert-Mlostek wystawił(a) ocenę 3
 

Właściwie dopóki nie miałam problemów zdrowotnych to nic tej linie nie miałam do zarzucenia.Schody zaczęły się w momencie kiedy potrzebowałam tzn. pierwszej pomocy.Zwykły ból brzucha,biegunka i silne osłabienie nikogo raczej nie zainteresowało.Zwijałam sie z bólu nawiew był tak słaby ,ze wszyscy pasażerowie interweniowali aby był większy .Obsługa wydaje się być jedynie przeszkolona jak szybko sprzedać produkty znajdujące się w ich ofercie.Przykre to jest kiedy widząc moje złe samopoczucie nikt nie zadał mi podstawowego pytania.Czy moZe potrzebuje pomocy? Sama musiałam sie domagać aby podano mi jakakolwiek tabletkę.Personel w ogóle nie jest zaznajomiony z apteczka pierwszej pomocy jeden pyta się drugiego czy maja jakieś leki na zwykłą biegunkę.Najlepsze było wtedy kiedy spytałam o leki a steward kazał mi iść z jednego końca pokładu na drugi koniec po leki.Zero współczucia.Na domiar złego kazali mi jeszcze wypełnić formularz ,że sama biore leki na własną odpowiedzialność.Oczywiście kolejne moje zdziwienie było takie kiedy dostałam juz owe leki ale do pustego pudełka nawet nie zaoferowali mi odrobiny wody do popicia.Skandal.Kiedy moje złe samopoczucie dosięgło już zenitu i prawie omdlałam po raz kolejny musiałam prosić stewarda o kolejna tabletkę ten chociaż był bardziej rozgarnięty i przyniósł mi tabletkę razem z wodą ale po raz kolejny musiałam wypełnić formularz. Wyobrazcie sobie człowiek prawie traci przytomność i musi wypełnić formularz aby dostać jedną tabletkę.Aż strach myśleć jaką otrzymałaby pomoc osoba z zatrzymaniem akcji serca.Nikt nie zwraca uwagi na samopoczucie pasażera .Do końca życia bedę przezywać stres w czasie każdego lotu bojąc się ,że nikt nie udzieli pomocy ani mi ani moim bliskim jeśli zajdzie taka potrzeba.  

Nie polecam tych linii lotniczych. 

dodano 2014-03-08 23:40 - zaakceptował andrzejtoulon

Maja G. wystawił(a) ocenę 10
 

Czysty samolot, miła obsługa, miękkie lądowanie, lot bez żadnych turbulencji itp. Kapitan co jakiś czas szczegółowo informował o naszym położeniu, wysokości, prędkości itd.  

dosyć ciasny samolot, zmiana godziny wylotu o 40 minut w ten sam dzień i półgodzinne opóźnienie, jednak nie dało mi się to jakoś we znaki. 

dodano 2014-02-22 13:17 - zaakceptował andrzejtoulon

Asia Z wystawił(a) ocenę 10
 

Leciałam tymi liniami w listopadzie 2013 Katowice-Marsa Alam-Katowice. Wcześniej mocno nastraszyły mnie czytane tu opinie.. Bałam się wsiąść do samolotu :P Nie wiem czemu część ludzi tak ocenia te linie i niepotrzebnie straszy innych, dla mnie wszystko było super! Lot wspominam świetnie, pokochałam latanie, wielka frajda! Wcale nie odczułam, że samolot był jakis stary czy malo miejsca na nogi... dla mnie wszystko było jak należy. Załoga bardzo miła i uśmiechnięta, pilot informował gdzie jesteśmy jak wysoko itd :) Był to mój pierwszy lot i oceniam go jako baaardzo przyjemny :) Nie mogę się doczekać kolejnego :) !  

brak minusów!!!!!!!!!!!!! 

dodano 2014-02-17 12:12

Noam Schmidt wystawił(a) ocenę 4
 

trasa Poznań-Korfu-Kraków masakra, jak można siedzieć w tak ciasnym samolocie?  

masakra 

dodano 2014-01-18 20:05

td wystawił(a) ocenę 8
 

leciałem tymi liniami w 2011roku do sharm z katowic. wszystko o czasie. samolot nie wyglądał na zużyty(mam na myśli wygląd wnetrza kabiny pasażerskiej)  

 

dodano 2014-01-11 19:33

JM wystawił(a) ocenę 10
 

O czasie, pełna kultura  

Nie zauważyłem 

dodano 2014-01-08 19:14 - zaakceptował wojtek

Marta wystawił(a) ocenę 9
 

czysty samolot, miła obsługa, dobry start i lądowanie (kapitan Kowalik). Kiedyś czytałam opinę tutaj i się bałam, ale nie było czego. Swoją dtogą - gdzie się podziały te wszystkie opinie? Cenzura?  

niewiele miejsca na nogi w końcowej częsci samolotu 

dodano 2014-01-05 16:02 - zaakceptował wojtek

Jadwiga Krzyk wystawił(a) ocenę 10
 

Asiu: Nie mogłaś kupić wody, kiedy sprzedawali ciepłe napoje, bo najprawdopodobniej ciepłe napoje załoganci sprzedają na lewo i biorą kasę do kieszeni, a za wodę musieliby się rozliczyć.  

Brak 

dodano 2013-10-28 14:25 - zaakceptował bagi

ASIA wystawił(a) ocenę 4
 

miły pilot, ładne wnętrze  

lot: Egipt-Polska 26.10.2013 przestarzały samolot, uszkodzone wewnętrzne szyby okien, dziwne piszcząco-wyjące dżwięki, brakowało toreb do sprzedawanych alkoholi, brakowało ciepłych napojów, SKANDAL: NIE MOŻNA BYŁO KUPIĆ WODY DO PICIA BO PERSONEL JUŻ "ZAMKĄŁ SPRZEDAŻ", GDY SPRZEDAWANO KAWĘ WODY NIE MOŻNA KUPIĆ BO SPRZEDAJĄ TERAZ CIEPŁE NAPOJE ;-) KPINA 

dodano 2013-10-28 15:47 - zaakceptował wojtek

Dorota N. wystawił(a) ocenę 10
 

10.10.2013. Powrót z Monastyru o czasie. Obsługa max! Specjalne podziękowania dla Pana Piotra. POLECAMY!  

ZERO 

dodano 2013-10-10 14:27 - zaakceptował marcowy

Marta K. wystawił(a) ocenę 9
 

Lot Warszawa - Teneryfa z międzylądowaniem w Katowicach. 11 i 25 września 2013. Samolot czysty w obydwie strony, bardzo fajna załoga z tyłu na locie powrotnym - dwóch sympatycznych i wesołych panów;) Kateringu też nie zabrakło, każdy mógł coś kupić. Podoba mi się ich kolorowe wnętrze:)  

Piloci prawie nic się nie odzywali:( I nie działały monitorki z trasą lotu w rejsie powrotnym. Uciążliwe międzylądowanie w katowicach - miało być 30 min a była ponad godzina.  

dodano 2013-09-28 22:18 - zaakceptował wojtek

Wiktor wystawił(a) ocenę 8
 

15 09 W Wa Palma Majorka 23 09 powrót nocny opózniony ok 1 h a 320 załoga ok, lot ok  

samolot mocno wylatany, tanie linie takimi latają, zawsze można rejsowym..i nie narzekać, tylko kasa inna i drinki w cenie biletu. ale to inna bajka 

dodano 2013-09-24 12:55 - zaakceptował wojtek

Marek wystawił(a) ocenę 3
 

miły personel pokładowy, czyste i kolorowe wnętrze.  

Lot z Sharmelsheik do Warszawy przez Katowice wczoraj - na pełny samolot nie było nic do jedzenia! Stewardessy zażenowane, ale mówią że to nie ich wina bo na lot z pełnym obłożeniem w obie strony dostały 8 kanapek do sprzedaży!!!!! Jakiś żart, i to ciężki z pasażerów!!! 

dodano 2013-09-19 20:51 - zaakceptował jsg

Marta Goćwin wystawił(a) ocenę 1
 

Bardzo miła obsługa w samolocie.  

Przesuwanie godzin wylotów nawet o więcej niż 24 godziny - skandal. 

dodano 2013-09-18 10:55 - zaakceptował wojtek

Aleksandra wystawił(a) ocenę 1
 

załoga, pilot  

24 godziny opóźnienia, po 18 zrezygnowałam. Samoloty może i nie stare, ale najwyraźniej w bardzo złym stanie, bo takie opóźnienia u tego przewoźnika to norma, a to usterka a to coś, jedyne co mogę pochwalić to załogę samolotu i kapitana, którzy chyba jako jedyni w tych liniach potrafią podejmować decyzje, odpowiednie decyzję mając na uwagę bezpieczeństwo pasażerów 

dodano 2013-09-18 21:51 - zaakceptował wroord

Przemek wystawił(a) ocenę 1
 

brak  

Czekaliśmy od 10h na lot od planowanej daty odlotu na Korfu, weszliśmy na pokład, na pokładzie spędziliśmy 40 minut i zostaliśmy wyproszeni z samolotu, podobno doszła jakaś kolejna usterka. Brak rzetelnych informacji od przewoźnika, uraczyli nas dwoma kanapkami i małymi soczkami. Brak ciepłych posiłków. Po ponownym opuszczeniu pokładu zrezygnowaliśmy całkowicie z wycieczki z tego względu, gdyż nie było żadnych informacji o tym kiedy będzie wylot, ludzie się bali ponownie wsiadać do samolotu ze Small Planet. Nigdy więcej z tym przewoźnikiem.  

dodano 2013-09-18 15:12 - zaakceptował wojtek

Mariusz wystawił(a) ocenę 1
 

Brak  

Czekamy 7 godzinę bo samolot się popsuł i sprowadzają jakąś część. Samolotu zastępczego nie chcą podstawić. Nigdy więcej z tym przewoźnikiem. 

dodano 2013-09-17 14:07 - zaakceptował wojtek

Poznań wystawił(a) ocenę 5
 

wrzesień 2013 Poznań-Heraklion Miła obsługa, przy opóźnieniu samolotu każdy z pasażerów dostał voucher o wartości 17 zł na wykorzystanie w lotniskowych barach.  

Lot opóźniony o 2,5 h, nikt nie wie dlaczego, nie zostaliśmy poinformowani o przyczynie, a czytając poprzednie opinie widzę że zdarza się to im dość często.  

dodano 2013-09-09 10:14 - zaakceptował wojtek

12 3 4 5
Ostatnio na forum (tylko artykuły)
Informacje z Polski
Radosnych Świąt Wielkanocnych!
(20.04) Wszystkim naszym Czytelnikom, Sympatykom oraz Partnerom życzymy słonecznych, radosnych i spokojnych Świąt... dalej »
Zimą polecimy z Warszawy do Kolonii
(18.04) Linie Germanwings będą realizowały rejsy między Warszawą a Kolonią w również w sezonie zimowym 2014/15. P... dalej »
17.04 Więcej Lufthansy we Wrocławiu
17.04 Eurolot: Q400 polecą dla linii BlueSky
16.04 Ryanair: Zimą bez Kraków-Gdańsk
15.04 5 pytań... o Lufthansę w Lublinie
15.04 Eurolot poleciał do Bydgoszczy
15.04 Baltona wychodzi poza Polskę
15.04 Regiony zyskują na lotach? Nie zawsze
14.04 Konkurs Emirates: Wygraj model A380