×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Lesotho


Lesotho

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Lesotho składane są w Ambadadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania 

  • Tryb normalny - tydzień w samym konsulacie
       

Wiza turystyczna jednokrotna i wielokrotna, wiza biznesowa

Wymagania:

  • Paszport - (ważny min. 3 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu, z min. dwoma wolnymi stronami)
  • Wypełniony wniosek wizowy - pobierz wniosek
  • 2x fotografia paszportowa
  • Kopia biletu lotniczego w obie strony
  • Kopia rezerwacji hotelu
  • Zaproszenie (w przypadku wyjazdu służbowego)
  • Opłata konsularna:
    • 50 EURO - wiza jednokrotna
    • 80 EURO - wiza wielokrotna

Wiza jest ważna przez okres 1 miesiąca. Wizę można przedłużyć w Urzędzie Imigracyjnym w Lesotho.

Zamów wizę on-line


- -
  • Okazje do Lesotho

Wylot z:

Przylot do:

  • Data wylotu:

  • Data powrotu:

Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie