×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Czad


Czad

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Czadu składane są w Ambasadzie w Berlinie.  
Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania

  • Tryb normalny (tydzień w samym konsulacie)
       

Wiza turystyczna

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • 2x Wypełniony wniosek wizowy Kliknij aby pobrać wniosek wizowy.
  • 2x zdjęcie paszportowe
  • Potwierdzenie miejsca pobytu w Czadzie (rezerwacja hotelu, zaproszenie itp.)
  • Opłata konsularna: 100 EURO

Uwagi:

       
  • Podczas wjazdu do Czadu, poza wizą, niezbędne jest posiadanie międzynarodowej książeczki z aktualnym szczepieniem przeciwko żółtej febrze.
  • Czasem lokalne władze mogą wymagać okazania biletu powrotnego lub posiadania środków na pobyt (nie jest to regułą).

Zamów wizę on-line


- -
  • Okazje do Czad

Wylot z:

Przylot do:

  • Data wylotu:

  • Data powrotu:

Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie