Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
stenus: nie ma sprawy - i tak nie mam już urlopu :-)
gral: ale ja sam nie lubię pisać z błędami. Mam niestety w pracy niskie biurko, a że Bozia nie poskąpiła wzrostu, to podczas pisania zdarza mi się dociskać kolanami klawiaturę do szuflady, zwłaszcza gdy chcę mieć więcej przestrzeni na szybsze "palcowanie" po klawiaturze ;-)
ziberro: Jesli ma bankrutowac, to powtorze swoja mantre: W grudniu! Tez chce jeszcze z nimi ciut obleciec Europe, aby podelektowac sie czyms innym niz FRanca. A we Francy juz ponabywalem odpowiednie backupy w razie ewnetualnego zejscia NE a'la Sterling. Mam tylko problem z tym, jak mnie NE wywiezie do Italii na poludnie, vo stamtad FRanca nic nie daje sensownego za 1 lub 0,01. W kazdym badz razie nie kupuj juz nic na NE i nie wsiadaj do ich samolotow przed koncem listopada. :o) Dzieki! :o)
stenus: co do SkyEurope - leżącego się nie kopie ;-) Poza tym to bardzo fajna linia i szkoda, że prawdopodobnie jest następna w kolejce do bankructwa. Niedawno lądowałem w Popradzie - ależ niesamowite lotnisko - chyba drugie (po Salzburgu) najwyżej położone w Europie, świetnie widać góry, Rysy są niemal na wyciągnięcie ręki, ale hala odpraw wielkościowo coś pośredniego między warzywniakiem, a budką z zapiekankami. Takie atrakcje tylko z NE.
ziberro: nie musisz poprawiać wszystkich błędów, aż taki czepliwy nie jestem :) tylko mnie strasznie Boening drazni :) a co do zlotu to zapraszamy na nastepny, w Jumbo hostel Arlanda :)
miras: ale o co ci chodzi, przecież ty jesteś w jury :)
ziberro: Ani sie waz rezerwowac cokolwiek w Wizzie! :o))))) A juz nie masz niczego w SkyEurope? :P
ziberro: To juz lepiej nie lec W6...bo czym bede latal do GDN? :-))))
Oczywiście nie-zabukował miało być oddzielnie - literówka z pośpiechu.
Ja się nie zgadzam na żaden casting.
No ja to ubolewam, że nie uda mi się dotrzeć na zlot (winowajcą oczywiście jest EZY i zamknięcie trasy WAW-BRS), ale nie został już mi żaden dzień ulopu w tym roku. W ogóle ostatnio to czego bym niezabukował (lub prawie zabukował) to pada, albo wycofuje się z Polski. W czerwcu wyoutowała się AirEuropa, teraz EZY do Bristolu, dalej Clickair zimą, a w grudniu miałem lecieć ze Sterligiem. Aż się boję rezerwować Transylwanii na luty, bo jak coś się z Wizzem stanie, to będzie moja wina ;-)
No to może do kompletu jakiegoś nawigatora i będzi git
Ja juz nawet nie chce wiedziec, co sie bedzie dzialo przy tym majstrowaniu...
miras ale to jest 747! Bez mechanika pokładowego się nie obejdzie!
gral: ale w kokpicie jest ciasno, a troje to już tłok
stenus: ciebie też zapraszamy do kokpitu :)
razem bedziecie spac w Cockpit suite. :P W kazdym watku teraz tylko o Waszym spaniu. hihihi A kryzys Sterlinga ma jak najbardziej przyczyne w kryzysie islandzkim...
To już nie będziesz ze mną spał?
miras: na III obgadamy szczegóły. ten hostel jeszcze nie otwarty, bookings will start in december. ja wybieram "Cockpit suite" :)))