emes: A kto z panien tutaj dyskutowal? :o) Wiec odnioslem sie do zastanej rzeczywistosci z moja prosba. No chyba, ze koniecznie mam do Ciebie mowic per pani. :o)
Panowie, przenosimy dyskusje o Ryanair w odpowiedni watek redakcyjny. Juz jest artykul.
heheeheeee......KRK taki "potencjal" i zawieszaja polaczenia...a z kurnika BZG FRanca lata sobie spokojnie do DUB.....
emes: Bo MOL kiedys wspominal ze chce uziemic 20 samolotow. I to chyba juz sie dzieje
To co likwidują wszystkie połączenia z KRK w tym okresie czy tylko DUB? Bo już sam nie wiem.
Jsg: Ja tam nie jestem jakims fanem FR, poczekamy, zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja. Jesli dobrze rozumiem to FR zamyka polaczenia z DUB do tych miast, tak?
emes: jak widac, nie tylko 3 trasy sa w odstawce. Kolos na glinianych nogach sie sypie...
Jeśli to prawda, to przepadnie mi kółeczko przez VLC, a buuu :(
RYANAIR ANNOUNCES TEMPORARY CLOSURE OF OPERATIONS AT SEVEN BASES. Ryanair, Europe's leading low fares airline, today, Thursday, 17th July 2008, announced the temporary closure of its operations at the following airports for the period from Tuesday, 4th November until Friday, 19th December: Basel, Budapest, Krakow, Palma, Rzeszow, Salzburg, Valencia.