Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
Ach, no i w końcu drukują karty pokładowe, a nie wypisują ręcznie...
Witam z Gdyni :) Właśnie przyleciałam FR ze Stansted: lot trwał 1h40min i był baaardzo przyjemny. W końcu zmienili tą leciwą kobietę, co mówiła na początku o bezpieczeństwie. Reklam za dużo nie było, a były już nawet po polsku, ale nie były też za głośno...
Ja widzę tylko jeden z KTW, do Birmingham.
A dzisiaj na stronie FR w odprawie on line są dwa "nowe" kierunki z KTW oraz KRK Birmingham.
Albo się odbyła, ale nic ciekawego nie było ;)
Czili konferencja w KTW sie nie odbyla, tak? A skad w ogole info ze taka miala byc? :-)
aynis: Nie mialem takiego zamiaro...przepraszam :-)))))/ miras: Jezeli w KRK nie bedzie bazy i w DTM to te polaczenie napewno zniknie...no chyba ze w KRK otwoza baze to wtedy takie polaczenie sie zachowa. Mam nadzieje ze oni tez otwoza kiedys HAM-KRK....albo ktokolwiek....byle aby ktos latal...moze nawte LH czy LO :-)
spider_85
2008-06-12 21:40
Wie ktos cos o tej konferencji? Odbyla sie w ogole?
mam tylko nadzieje, ze DTM-KRK nie zniknie tak jak to sie stalo z SXF.
hamburg: nie stresuj mnie :)) Już miałam jakieś czarne wizje... Ja trzymam kciuki, żeby wrócili do GDN.
aynis: Nie nie :-))))))))
Noo, już przez chwilę myślałam, że z całej siatki połączeń ;))
zeby nie bylo nieporozumienia.... z 50% kierunkow na mysli z i do DTM :-)
Pewnie odpadnie im trochę tych typowo wakacyjnych kierunków. Mam nadzieję, że zostaną w WAW - czymś w końcu muszę latać ;)
Akurat czytam na stronie EZY ze od sezonu zimowego beda oferowac tylko 50% swoich kierunkow......no to zapraszam EZY do HAM :-))))))
W DTM są zbazowane 3 samoloty, łącznie obsługują 11 tras, w tym Kraków.
aynis: Tak? O to szkoda. Ostatnio tylko czytalem ze dynamika EZY w DTM przestala byc taka duza.....
Na stronie FR nie ma żadnych newsów apropo nowych połączeń, jedynie info, że EZY prawdopodobnie zamknie swoją bazę w Dortmundzie i z tej okazji FR oferuje bilety po 10 GBP z Weeze...
Znajac FR, konferencja prasowa dot. tych 6 ogloszonych kilka dni temu tras, oraz temu jaki to FR jest tani, ile przewozi paxow, jakie w najblizszym czasie linie upadna a jakie przetrwaja, itp, itd.
Moze to cisza...przed burza Hehheheh Polaczenie z Wawy do Hahn byloby idealne :-) Ja na kierunki z Wawy by FR sie nie napalam. Moze za jakies 3-4 lata jak otworza 2-gie lotnisko w Modlinie lub Mszczonowie lub nie wiadomo jeszcze gdzie...