lysypiotr76
2016-08-17 11:43
Ccomp - Urząd Lotnictwa Cywilnego.
Czy mam wyjaśnić państwu po co mi wiedzieć, jakie samolotu lecą do USA
adam7691
2016-08-16 11:38
jeżeli jest to związane ze sprawą sądową to chyba najlepiej skontaktować się z ULC
adam7691
2016-08-16 11:35
to pytanie jest bez sensu: chodzi ci o połączenia bezpośrednie (patrz: lysypiotr76), czy połączenia z przesiadką, ale tego będzie prawie nieskończona liczba
gość_89b60
2016-08-16 11:22
Z Otwocka można dolecieć do Chicago. Smigłowcem na lotnisko Chopina i dalej LOTem.
cronwood
2016-08-16 11:07
No i proszę. Dorobiliśmy się naszego własnego "wpisujcie miasta!"
A jeszcze jedno pytanie
Można sprawdzić kiedy się odleciało z Polski do USA, a także kiedy się przyleciało z USA do Polski
Witam
Godziny odlotów mnie nie interesują, tylko mnie interesuje jakie lotnisko, a także jakie miasto obsługuje samoloty przylatujący z Polska - USA oraz odlatujące z USA - Polska
Potrzebne mi jest do sprawy sądowej
dziękuje za odpowiedz
Dziękuje za odpowiedź
Witam
Interesuje mnie jaka firma przewozi samolotem pasażerów cywilnych z Polski do USA.
Chodzi mi głównie z jakiego lotniska w Polsce można odlecieć/dolecieć do USA, jakie miasta w USA, może być z przesiadką, a także z jakiego lotniska z USA można dolecieć do Polski, jakie miasta, też może być z przesiadką
Te infomracje potrzebne mi są do sprawy sądowej
dziękuje za odpowiedz
@Affinitor: technicznie bilet może mieć max 16 segmentów, więc max 15 przesiadek ;-)
Affinitor
2016-08-16 01:07
Ale z kolei z przesiadka zwłaszcza w kierunku USA-PL moznaby do *****nej śmierci wymieniać, zwłaszcza jeśli liczba przesiadek byłaby nielimitowana.... ;)
lysypiotr76
2016-08-15 22:35
Trochę dziwne pytanie bo z Polski lata tylko LOT i tylko z Warszawy . No chyba że z przesiadką ale tego nie było w zapytaniu. W drugą stronę masz loty z Chicago i Nowego Jorku.