Do samolotu najlepiej polikarbon, plastikową. To jak przerzucane są walizki i kto może mieć do nich dostęp... szkoda gadać, plastikowa niewiele droższa a dużo bezpieczniejsza
To prawda, że walizka plastikowa się szybko porysuje, ale mimo wszystko jest trochę bardziej wytrzymała. Ja mam taką walizkę zobacz link i już nie jedno ze mną przeszła i nadal działa :)
Jakim kontrargumentem można zbić werdykt kobiety w rodzaju "bardziej mi się podobają"? Jako mąż z wieloletnim stażem wiem, z na pewno nie "materiałowe są tańsze"... :)
malin: materiałowa też za piękna po tej pierwszej podróży nie będzie. Na rogach poobcierana, a materiał czymś zasyfiony. Plastik ma jedną przewagę nad materiałem - jeśli na lotnisku pada deszcz, zawartość walizki pozostanie sucha, co w czasie ulewy może mieć spore znaczenie.
Szanowny Użytkowniku, Pasazer.com korzysta z plików cookie i podobnych technologii zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Szczegółową informację o przetwarzaniu Twoich danych znajdzie w naszej polityce prywatności.