Pytanie dla mieszkancow Wroclawia i okolic. Mam przylot do Wroclawia po 23 ej i potrzebuje dojechac do centrum, jakich firm taksowkami najkorzystniej dojechac ? lepiej wziac taksowke po przylocie na lotnisku czy zarezerwowac wczesniej ?
Dziekuje mleko , jezeli to jest dworzec autobusowy niedaleko pkp glowny to jest mi to na reke bo zatrzymuje sie hotelu Orbis Wroclaw a tam juz mozna dojsc piechota, co do tych dodatkowych polaczen linii 406 to sam nie wiem czy juz operuja czy nie. Ale bede na miejscu to zobacze.
jesli poczekasz chwile o 0:23 masz nocny 249, ktory jedzie na Krzyki i Dworzec AUtobusowy. bilet jednorazowy kosztuje na nocne chyba 2.60PLN i ulgowy 1.30PLN, do kupienia na lotnisku, przystanku, badz w samym automacie w autobusie :) zobacz link
a przy okazji...Ryanair wznawia loty na trasie GRO-WRO-GRO... od 27.03.2011 do 28.10.2011 wyloty w środę piątek i niedzielę ceny na marzec od 91 PLN i 124 PLN OW
Pytanie dla mieszkancow Wroclawia i okolic. Mam przylot do Wroclawia po 23 ej i potrzebuje dojechac do centrum, jakich firm taksowkami najkorzystniej dojechac ? lepiej wziac taksowke po przylocie na lotnisku czy zarezerwowac wczesniej ?
Szanowny Użytkowniku, Pasazer.com korzysta z plików cookie i podobnych technologii zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Szczegółową informację o przetwarzaniu Twoich danych znajdzie w naszej polityce prywatności.