arti2007
2010-08-13 09:18
A od kiedy ta promocja obowiązuje? Ja zakupiłem przynajmniej 10 biletów będąć na swoim koncie, loty już odbyte i tylko raz dostałem taki bonus.
Ten bonus jest przyznawany za każdy zakup, a nie raz na rok. Warunkiem jest zakup biletu na lot.com będąc zalogowanym do swojego profilu użytkownika. Mile pojawią się na koncie nie wcześniej, jak 1-2 miesiące po odbytym locie (nie po zakupie).
arti2007
2010-08-13 08:55
Ale ten bonus 500 mil przyznawany jest raz na rok? Ktoś może się orientuje jak to jest? Ja otrzymałem ten bonus pierwszy raz, a należę do M&M od 2006 r.
A tak, jest napisane przecież, że "gromadzenie mil statusowych, premiowych oraz HON Circle". :o)
airchick
2010-08-13 01:46
dokładnie. Jurek testuj i raportuj :)
125 mil za przelot, 500 za zakup na stronie lot.com no i przelot liczy się także w srebrnej promocji. Taki komunikat dostałem z M&M 21 lipca.
stenusie zwróć uwagę na słowo 'również'. Ja to rozumiem, że za przelot będą mile a za sam zakup 'również' bonus 500 mil. Przetestuję to już w ten weekend.
Ale to mam rozumieć, ze mile gromadzone są za zakup PromoLOTu, a nie za sam przelot?
airchick
2010-08-12 22:22
no też dostałam maila, bardzo dobra decyzja.
airchick
2010-08-12 22:17
no i bardzo dobrze, ale czemu od 20 lipca :( wcześniej trzeba było.
Szkoda tylko że ich nie naliczaja automatycznie. Pomimo tego, że rezerwacje miałem w profilu M&M to po odbyciu podróży nie doliczyło mi mil. Po kontakcie z hep deksiem już wiem, że będę musiał złożyć reklamację. A dotyczy to juz moich 8 lotów LOT-em po 20 lipca.
tak, to bardzo dobra decyzja LOTu bo dotąd taryfa o była bezmilowa , mimo że w liniach partnrskich M&M nawet najniższe taryfy (np. E w LH) dawały minimalną ilość mil.
Może infromacja, którą dziś otrzymałem w newsletter zainteresuje tych, którzy nie są w M&M : "Jest nam miło poinformować, że od 20 lipca 2010 r. gromadzenie mil statusowych, premiowych oraz HON Circle z LOT-em możliwe jest również w taryfie Promolot - najtańszej ofercie cenowej dostępnej wyłącznie na stronie lot.com. Zbierane w tej taryfie mile pozwalają również na gromadzenie bonusu w wysokości aż 500 mil za zakup na lot.com. Serdecznie zapraszamy do rezerwowania biletów i gromadzenia mil z LOT-em!"