Nadal nie mogę znaleźć tej 4teszej aluzji o bagażu. :o)
stenusie: tej, która nie była aluzją a teraz stała się aluzją żeby 'przykryć' niemiłe wrażenie :)
4techu: A której o bagażu?
stenusie..a widzisz jak to jest?...doskonale zrozumialem Twoja aluzje, natomiast Ty moje wczorajszej o bagazu nie zrozumiales....:P
4techu: FRanca lata Kraków-Malta, ale "cała Polska" dojeżdża teraz do Krakowa, aby zabrać się na ten rejs. :P Przecież wiesz, że Polacy dojadą wszędzie, aby było tanio polecieć. :o)
4tech: i wyrzuca pasazerow po kolei tak jak na tej Twojej mapce ;-)
stenus:tiaaa FR lata Malta-Cała Polska..:p...
szmaliku: Nie tyle Kraków, co cała Polska. :o)
Na razie Air Malta operuje na trasie WAW- MLA raz w tygodniu jako czarter albo czarter mix . Swoją drogą dobrze by było jakby na tej trasie pojawiło się stałe połączenie, obsługiwane np. przez Lot lub Air Malta.
Kraków już ma swoje śródziemnomorskie połączenie na Malte oferowane przez Ryanair.
2 dni temu widziałem po godz.19.00 jakiś KM w rozkładzie lotów z WAW( wylot ), więc "jakiś" już lata do stolicy.
Może jakiś czarter-mix, czy coś w tym stylu?
pcharasz
2010-06-17 22:07
Witam,
Czy ktoś cokolwiek słyszał/wie o tym, by Air Malta rozpoczęła bezpośrednie loty z WAW do MLA? Na ich stronie internetowej są tak jakby dwie różne wyszukiwarki, jedna pokazuje jedynie loty z WAW z przesiadką w MUC lub FRA, inna pokazuje od 7 Września bezpośrednie loty z WAW do MLA raz w tygodniu: we wtorki (KM 7427, KM 7426). Czy ktoś z dostępem do systemu mógłby to sprawdzić? :)