Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
norwegian rowniez zaliczony bez problemu
boleslaw00: Karta VE Inteligo tez mozna zarezerwowac sobie hotel. :o) Wazne, ze system rozpoznaje ja jako kredytowa. A swoja droga to ciekawy jestem, czy system FRancy sie juz poprawil i przy nastepnej okazji kupowania za 0,01 euro VE Inteligo i mBanku beda dzialac przy zakupach za 0,01 euro na rejsy zaczynajace sie poza Polska. Na wszelki wypadek zaraz wpiatek jak wroce, to reaktywuje moje eKonto w mBanku i zamawiam ichnia VE. :o)
Sprawdziłem właśnie duet Ryanair + VE mBank, przeszło bez problemu jako Visa Electron. Płatność była w GBP i policzyli 1GBP = 4,70 czyli trochę gorzej niż kurs sprzedaży banku, ale wiadomo że walutą rozliczeniową było EUR. Ciekawe jak będzie z biletami za 0.01:)
no i za darmo :) a norwegiana jeszcze nie sprawdzalem...
yannkes: no i za darmo :)
Pod tym względem, to chyba właściwie problemy są tylko z Norwegianem.
Udało się :) Mogę już płacić :)
z rozpedu sprawdzilem karte jeszcze w C0 i W6 - dziala bez zarzutu... czyli rownowartosciowy konkurent VE inteligo...
easyjet rowniez przeszedl test :)
easyjet rowniez przeszedl test :)
ryanair wlasnie mi przeszedl :)
mi bez problemu udało się ustalić limity transakcyjne, ale zastanawiam się dlaczego nie są widoczne na stronie transakcyjnej mBanku. Niestety nie potrzebuję robić żadnych zakupów w sieci, żeby przetestować VE. ;]
widocznie co konsultant to inna odpowiedz albo system pływa - raz można - raz nie można albo panience się nie chciało :(
A jak się dowiedziałm, znajomemu udało się kupić VE mBanku wczoraj bilety w EZY.
pablo: ja właśnie przed chwilą aktywowałem, udało mi się ustalić też limity. Biletu nie próbowałem kupić, chwilowo nie jestem "na kupnie" ;)
Mnie nawet nie udało się ustalić limitu !! Mam czekać jak ruszy !! Może to ta sama firma jest opowiedzialna za system co we FRancy ;-)
Wczoraj informowali przy ustawianiu limitów, że już jest taka możliwość. Jednak biletu się kupić nie udało...
Jestem po rozmowie z mLinią - jeszcze nie ma możliwości aktywacji tej usługi :-( Nie wiedzą kiedy to ruszy - ma być komunikat na stronach !
disorder
2008-03-05 13:16
Wojtku: A zadzwoniłeś na mLinię, aby zmienić limity ustawione domyślnie na 0 zł?
Udało się komuś kupić kartą mBanku bez prowizji ?