ok. marqoo s ,znajdę...całą noc mam ...heh
michaleb:dziękować ;)...to 'wszystko' już wiem...i bilecik online można kupić (7€).
marqoos_pl
2010-06-15 11:30
'mrader' - aircoach jeździ całą dobę, ale nie mają przystanku przy Heuston Station. Najbliższy to będzie albo przy O'Connell Street (prawie na końcu, przy kinie Ambassador) lub zaraz przed O'Connell Bridge (po drugiej stronie rzeki, w okolicy Trinity College, nie pamiętam nazwy tej ulicy)... W nocy też jeżdżą chyba co 25-30 minut...
michalebe: no takie są skutki niżu i braku porannej kawy ;)
Z tego co wiem przy Heuston się one nie zatrzymują nie ta trasa, ale mogę się mylić
€rek potrzebuje więcej snu...;P michaleb:..gdzie w centrum mają przystanek...a może przy Heuston się zatrzymują te niebieskie busy?
Jurku, mrader pyta o Dublin a nie Belfast
michaleb:patrz,My z dalekiej prowincji nie wiedzieliśmy,że w Dublinie są 'dryndy'(30€)...hehe.Powiedzmy,że czwartek ...
NO-wy nie bądź żyła. Nocne taxi kosztuje 8 GBP :P
NO-wy pytasz o 'gdziekolwiek' , Dublin George Best City czy International ?
Tak poważnie to w jaki to ma być dzień ? W niektóre dni, piątki i soboty jeżdżą nocne.
Dojedziesz ,taxi jeżdżą cala noc.
Witam...jestem NO-wy na tym forum i mam pytanko odnośnie 'stolicy'...czy po północy dojadę z centrum(szpila-okolice) jakimś Bus-em do portu lotniczego...? * Przeczytaj zanim dodasz, pamiętaj, aby:
* odpowiedź do nowego wątku była pisana poprawną polszczyzną. Nie zamieszczaj odpowiedzi w obcych językach
* wyłącz CAPSLOCKA! Pisz małymi literami, zaczynając zdanie od wielkiej litery.
* używaj pełnych nazw linii autobusowych, a nie skrótów, nie każdy je zna.
* sprawdzić czy długość odpowiedzi nie przekracza 45 znaków.*Odpowiedzi nie spełniające tych zasad będą ignorowane!pzdr. :D