sadaml32
2010-05-19 22:50
Faktycznie Fuerteventura też jest ciekawa ale w lipcu już tam lecę. Szkoda tylko że człowiek tyle urlopu nie wyrwie a ile można się bujać na zwolnieniach a i z tym wulkanem nieco ryzyka. Dzięki właśnie takim forom można się ciekawych rzeczy dowiedzieć bo nie zawsze człowiek ma czas grzebać po sieci.
Promocja za 12 PLN trwa do poniedziałku!
MOL chyba czyta forum bo już oficjalnie ogłosił bilety za 3 EUR.
Są też z KRK do Reus za 21PLN/5EUR
Są także z CRL Fuerteventura i Lanzarote po 7 euro OW. Pasuje całkiem miło z WRO po 12 zł. Zaś z KRK po 27 zł. :o)
sadaml32
2010-05-18 15:32
Ciekawe tylko że nie ma na reklamy. No ale w zeszłym roku też mi się tak udało do Maroka wyskoczyć tylko wtedy to był FEZ. A moze zbieraja kasę na odszkodowanie dla Włochów. Ale jeszcze raz dzięki bo jakbym nie zobaczył waszych info to bym nie zajrzał i nie sprawdził.
W systemie jest też pełno biletów po 27 PLN (7 EUR).
Ja znalazłam całkiem sporo biletów z Maroko do Włoch (Bergamo) za 2 EUR (plus 5 EUR odprawa on-line) w czerwcu i lipcu.
sadaml32
2010-05-18 14:42
Dzięki aynis i szumny właśnie udało mi się zamknąć pętlę GDN-Frankfurt-Agadir- w terminie 11-16.06 wszystko 130 zł w 2 strony. Z Frankfurtu są do Agadiru bilety po 7 euro w 1 stronę np. termin 12-16.06. Wyskoczę sobie na 5 dni do Agadiru. No chyba że wulkan wtedy będzie mina
Przykładowy termin z Gdańska do Oslo na weekend: 4-6.06 za 24 PLN.
sadaml32
2010-05-18 12:49
Dzięki za info. Faktycznie są dobre ceny, pogoda troche krzywa ale na weekend do Oslo można wyskoczyć za grosze.
Są także bilety po 12 PLN z Gdańska do Rygge.
Trochę jest połączeń w tych cenach a nie chwalą się nimi. M.in. z KRK do Rygge i Pizy.