Mnie zawiedli ostatnio, bo na pokładzie nie mieli modelu samolotu, który chciałem nabyć do kolekcji...
Moje pierwsze doświadczenie (norweskie) z DY było w miarę pozytywne, ale potem niestety mnie zawiedli.
aynis: A my mamy złe doświadczenia z DYziem, nieprawdaż? Choć w zeszłym tygodniu spisał się i w ostatnim rejsie z Rzymu do Wawy mnie przeleciał.
Chyba się możesz już nie załapać. W zeszłym roku skasowali loty do Dubrownika o miesiąc wcześniej, niż to pierwotnie zakładali.
hmmmm.... a ja chciałem jeszcze do Splitu lub Dubrownika za miłą cenę z nimi polecieć... :o(
first: Bardzo możliwe, że Norwegian wycofa się z Warszawy jeszcze w tym roku ...
Zresztą z czegoś musi wynikać decyzja o anulowaniu od 1 wrzesnia lotów do Alicante i Malagi. Taki komunikat w tym tygodniu Norwegian przekazał touroperatorom, którym wczesniej sprzedał miejsca w tych samolotach.
Pozostałe kierunki (Ateny, Dubrownik, Split, Majorka, Burgas, Varna) są sezonowe, to co zostanie po sezonie? Oslo i Bergen? Nie za mało żeby w Warszawie był wciąż zbazowany samolot?
Całkowity? A to Norwegian lata z Warszawy tylko na tych dwóch kierunkach? Pierwsze słyszę...
Z systemu rezerwacyjnego touroperatorów wynika, że od września 2010 roku Norwegian kasuje loty z Warszawy do Alicante i do Malagi. CZy to oznacza całkowity koniec przygody Norwegiana w Warszawie?