Ryanair - 35zł od 8.01 do 10.01 włącznie
Od jutra w Ryanair nowe promo - 35zł. Trwać będzie do końca niedzieli. Nowy temat założyłem, bo dział "promocje" na głównej zaniedbany. Myślicie, że jest jeszcze szansa, że będzie promo za darmo albo za 1 dowolnej jednostki? Strasznie mi tego brakuje. Problemem dość sporym będzie limit transakcji - 10 przy płatności kartą Netellet. Wiecie może, czy da się go usunąć?
Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
chyba dziś przyjdzie do mnie karta, więc mam nadzieję że na dniach doczekamy się promo 1zł ;)
michalebe: uśmiałem się..dobre:o)
nasz wróżbita się pomylił co do promocji FR,chyba czas zmienić dopalacz i szklaną kule;-)
ja mam nadzieję że jeszcze z tydzień poczekają z tą promocją za 1zł :D kartę z netellera dostanę dopiero za jakiś tydzień ;)
Od poniedziałku za 35zł promo ale na luty i marzec, rezerwacje do północy we wtorek. Jakie ja mam marzenie, żeby od środy dali za darmo, było by super.
Jakaś szansa, że promo obejmie i marzec?
Paolo-79 - skąd to info? Omega, mam nadzieję, że i mi dojdzie w poniedziałek i od piątku będzie za grosz, byle by nie od 19.01, bo do Londynu lecę o 10.40 i o 5 muszę wstać i na PKP iść jakieś 170km przejechać. Ciekawe czemu tyle czasu już nie ma darmowych.
mam netellera,nawet zasilonego, czekam na promo i dzialamy.
paolo-79
2010-01-08 04:36
nie kupowac, 11.1. bedzie 80% dyskontu od 8euro;)
Aynis, ja już czekam od tygodnia, na dniach powinienem mieć. Kiedy zaakceptowali Ci wniosek?
Kiepsko o tyle, że nikt nie ma działającej MC PrePaid, więc i tak 10 EUR za samą kartę trzeba liczyć...
Aynis: Ja nie tyle się martwię czy poszalejemy za tyle, ale o to czy taka promocja jeszcze kiedykolwiek będzie, bo już od 3 miesięcy cicho :(
cala nadzieja w WBK do konca kwartalu...
Już sobie tak łatwo za 0,01 gr nie poszalejemy :(
na 100% jest ten limit w netellerze?
jak narazie nie da sie :(
Od jutra w Ryanair nowe promo - 35zł. Trwać będzie do końca niedzieli. Nowy temat założyłem, bo dział "promocje" na głównej zaniedbany. Myślicie, że jest jeszcze szansa, że będzie promo za darmo albo za 1 dowolnej jednostki? Strasznie mi tego brakuje. Problemem dość sporym będzie limit transakcji - 10 przy płatności kartą Netellet. Wiecie może, czy da się go usunąć?