mleki maja wybrana trase ale nie wiedza czy beda:)) jesli tak to przyleca prawdopodobnie 24 rano, odleca 25 w poludnie.... chyba ze bedzie wiecej wolnego to moze na dluzej :)
mleki leca 10.02 WRO-GRO i 11.02 rano GRO-MLA, wracaja 16.02 MLA-GRO i 17.02 GRO-WRO. brakuje nam jeszcze tylko WRO-GRO do kupienia :)
jurek: widze, ze wszyscy koledzy na temat. Ja lece FR z DUB a wracam EZY do Gatwick, a potem do DUB ale jeszcze nie zdecydowalem czy FR czy EI. Choc biorac pod uwage cene to raczej FR. Czekalem az obniza cene bo tak mi doradzili forumowicze, niestety ceny nie spadaja a do domu jakos wrocic trzeba, no coz.
a sorry to nie ten zlot :P na Malte sie nie wybieram :P
heh ja pewnie Tanimi liniami :P
Ja wiem, ja wiem, ja! Liniami lotniczymi! :D
Drogi Mirku skucha ;P
Za moimi plecami Santorini i Morze Egejskie. Natomiast moje pytanie może było zbyt skrótowe więc doprecyzuję. Jakimi liniami lecicie na Maltę ?
Drogi Jurku, to nie był dowcip, to było stwierdzenie faktu. Dowcipny jest post Grala, który sugeruje, że na Maltę mógłbym polecieć na miotle :) Btw, czy to nie Golden Bay za Twoimi plecami?
Mirku Twój dowcipas taki, że mi słabo...
tak, miałem trzy między lądowania!
twoja miotla ma taki zasieg czy miales miedzyladowanie?
Miras nie leci na Maltę. Byłem tam półtora miesiąca temu :)
Jurku, ja myślę, że zdecydowana większość planuje lecieć na Maltę SAMOLOTEM!
Kurczę przeleciałbym się na tę Maltę. Czym planujecie dolecieć ?
Hahahaha tak się tworzą legendy:) Miras czy aby nie przesadzasz?:P Zresztą chyba kluczem jest słowo "prawie"..
zupełnie jak u Hitchcocka nawet ten wiatr i deszcz potęgował to uczucie :D był super :)