nawet jak LTN byłby delayed to odprawa zostanie zamknięta o czasie
julkoska
2009-12-23 00:57
odprawa to najmniejszy problem chyba, bardziej martwiłabym się punktualnością PKP, autobus na Ławicę odjeżdża zazwyczaj zgodnie z rozkładem, ale już raz zdarzyło się, że przez korki prawie nie zdążyłam na samolot, więc jak poprzednicy radzę wcześniejszy pociąg
Można liczyć na to,że samolot z LTN będzie delayed...tudzież canceled więc pośpiech nie będzie wskazany...;)Ogólnie radzę wybrać wcześniejszy pociąg do POZ.
ja bym nie ryzykował... raz jechałem autobusem z lotniska na dworzec przez godzinę...:| Poznań lubi być zakorkowany, Bukowską (droga do lotniska) w godzinach szczytu szybciej byłoby rowerem, a może i nawet czasami pieszo... teoretycznie autobus jedzie coś koło 15-20min (linia L) - tylko że on jeździ tylko co godzinę, więc możesz mieć problem złapać... lotnisko duże nie jest, wchodzisz, 20m i widzisz już Check-In, których jest z góra 15 ;-) No ale decyzja należy do Ciebie
pociag przyjezdza na dworzec glowny pkp o 10:32, a lot z POZ jest o 11:45. Czy to wystarczy aby dostac sie na lotnisko i przejsc odpraweW6+security? nie wiem jak duze to lotnisko, w RZE pewnie wystarczy, a tu :>?