Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
marta_b102
2009-12-01 19:56
w Fortis banku są... mastercardy pre paid pisałam juz w innym watku... 25 zyla rocznie i wystarczy ukonczone 13 lat, dostep do transakcji internetowych i wypłacanie z bankomatów mozliwe..:)
pozdrawiam Marta
a od jutra promo 20 pln ...
Gralu, na niemieckiej stronie news jednak jest... ;-)
owszem, w dziale News w wersji oczywiscie angielskiej, gdyz Franca konsekwentnie od lat ma w pupie inne wersje jezykowe w zakresie Newsów.
tak, w zakladce NEWS na angielskiej wersji strony
panowie czy na stronie FR można przeczytać o tych nowych opłatach ?
hmm z drugiej strony bedziewidac czy dolicza 5EUR czy nie
a jak wybierzesz zly typ karty i podasz numer od innej to ci nie pozwoli zrobic platnosc - wyrzuci info o zlym numerze karty. zreszta zobaczymy jutro:)
mleko: dobra, ja sie poswiece, a ty mi postawisz piwo na Malcie :P jak zadziala oczywiscie, bo jak nie to nie strace 5 EUR :)
marqoos_pl
2009-11-30 14:35
Hm... FR już się z Visą nie lubi??? Albo z nami, hehe. Jak ktoś będzie miał jakieś info, kto wystawia taką kartę, to proszę się podzielić newsem... :)
no ale mowiles ze masz sie poswiecic :P
mleko: ale jutro tez nie bede potrzebowal zadnego biletu :D
gralu: ale nie dzisiaj, dopiero od jutra ma dzialac :P
cholera, tylko ja nie potrzebuje teraz zadnego biletu... mam poswiecic 5 EUR dla dobra nauki? :) albowiem to chyba bedzie najtansza opcja.... To celebrate its new free payment method Ryanair will, from midnight (24:00hrs) tonight, release 250,000 Christmas seats for just €5
sanczo245
2009-11-30 14:09
No wiem, więc dlatego oczekuje odpowiedzi czy zadziała ;)
sanczo: ale w ofercie WBK i ING nie ma kart przedplaconych Mastercard! Jest Maestro (ktore byc moze zadziala, ale pewnie nie) :)
a jak nie bedzie dzialac, to wyslemy redakcje do rzecznika po informacje, gdzie w PL mozna nabyc taka karte, skoro Franca twierdzi ze mozna :) ja nie slyszalem o takiej ofercie.
sanczo245
2009-11-30 14:02
Hmm albo chodzi o kartę którą wydaje BZWBK i ING karty przedpłacone. Jak sprawdzisz daj znać.
Maestro Prepaid owszem sa dostepne w ING i WBK, ale nie Mastercard. Czy Maestro beda dzialac, bedzie mozna sprawdzic juz jutro (chyba nawet mam taka z WBK, musze tylko naladowac).
no wlasnie chyba nie - mam mastercard paypass - wiec sprawdze jutro czy bedzie za free :)