Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
ziberro: Wiem, wiem, ale i Tak T1 to jest Marriot w porównaniu z T2, który jest obdrapanym barakiem na podręczny sprzęt ogrodowy. Jedno jest pewne - lecąc do TKU trzeba mieć w portfelu 2,5 euro przynajmniej na bilet autobusowy, gdyż nie ma bankomatów na lotnisku, a kierowcy przyjmują tylko gotówkę. :o)
stenus: ale w TKU terminal nr 1 to też wiocha straszna - ani bankomatu, ani żadnego planu miasta.
4tech no niestety nie bylem, ale wcale nie zaluje. Wojtek: co Ty tu o Tampere wyskakujesz, widzisz temat watku?
irtonie: "Terminal 2" w Turku to NADAL JEST TRAGEDIA! LPL, BOH, TMP i nawet śp. Etiuda to są/były luksusy! :o)
ale terminal 2 w TKU (dla Wizza)to tez baraczek malutki... wlasciwei tak wygladal prawie dwa lata temu moze juz go wyremontowali... ale wczesniej to byla tragedia...
Dzięki Tampere Finowie poznali smak taniego latania. Dopóki W6 nie otworzył TKU-GDN, to było jedyne okno na świat dla młodych suomi, chcących się wyrwać gdzieś dalej niż do sąsiedniej Szwecji.
Szkoda że nie widzieliście Tampere. W 2007 roku, taśmociąg kończył się, a bagaże spadały na ziemie. Ludzie nie wyrabiali z odbieraniem, po chwili była już sterta. Wyglądało to komicznie. Barak, jakich mało.
migajos: to jak widziales BOH to NQY jeszcze wiekszy kurnik:)..ale NQY ma ciekawe kierunki..Dusseldorf (LH),Zurich (LX) Grenoble (WO)...reszta to kierunki "wyspiarskie:P
Heh BOH jest mistrzowskie :) Najlepsza jest "hala przylotów" która jest kontenerem przez który się przechodzi i tam odbiera bagaż :)
emes:LPL tylko rozczarowanie? to porażka! chyba tylko gorzej jest na NQY i BOH....:)
sporo tu jest wyspiarzy, ja oczywiscie DUB choc naladniejsze lotnisko to Cork. Za to LPL duze rozczarowanie jak dla mnie.
Jak już idziemy tym tropem... to ja proponuje Prestwick - Modlin ;)
Tiaaaa... Prestwick - Szymany... :o)
Tak, w Bristolu dochodzi piąty samolot, a w Liverpoolu ósmy! Masz rację, że to jeszcze nie wszystko ;) Szczerze mówiąc liczę na coś więcej z Prestiwck do Polski.
migajos...to nie wszystko, w BRS dodadza najprawdopodnie 5 samolot (sa 4)....
A FR szaleje na Wyspach. Nowe połączenia z Bristolu do: Treviso, Palmy, Walencji i Faro, a z Liverpoolu do: Rimini i Trapani.
marqoos_pl
2009-11-19 12:57
dla mnie najbliższe to DUB oczywiście... :) nie
BRS,EXE ( non LCC), BHX,CWL...