Dortmund z Poznania

Wie ktoś dlaczego nie ma biletów w sprzedaży na tej trasie?? Likwiduja ją czy co ??? No i nasza poznańska landrynka jest na sezon letni na tyle wolna , że jeszcze zostało 8 rotacji tygodniowo do wykorzystania , więc chyba będą nowe połączenia ???
11/11/2009 21:40  
Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
solokhumbu 2009-11-17 07:34   
solokhumbu - Profil solokhumbu
Na luty można tez kupić Bilet POZ-NYA za 4 pln, a od rozkladu letniego Wizz zwiększa częstotliwość z 2 do 3 rejsów tygodniowo. Zatem nie zawsze mega-niska cena świadzcy o tym, że trasa idzie pod nóż.
Fakt, że DTM-POZ tłumy nie lataja, odbierałem jakoś we wfrześniu znajomego-przyleciało coś ze 100 osób. Ale jeśli nawet Wizz tę trasę skasuje, na pewno nie pozwoli, by maszyna stała 2x tygodniowo po 4h na ławicy i będzie coś w zamian (poza bergamo i BVA)
ziberro 2009-11-12 22:30   
ziberro - Profil ziberro
p-79: w zeszłym roku KBP-KTW było po 9 hrywien, czyli też 4 zł.
paolo-79 2009-11-12 21:11   
paolo-79 - Profil paolo-79
no wlasnie dlatego..jesli byly bilety po 4pln (chyba 1.raz w historii Wizz) to widac ze LF byl maly...za to bedzie bergamo i cos tam jeszcze z poz, chyba bva...
seep02 2009-11-12 21:04   
seep02 - Profil seep02
wybacz paolo, ale ja latam i jest/była to dla mnie jedyna trasa z Poznania na której regularnie latałem... A skoro ludzie pytają, co z tym połączeniem to raczej latają, bo kto by się pytał o połączenie, które go nie interesuje? to tak, jakby z rozkładu wykreślili Ci autobus, którym dojeżdżasz do pracy i z powrotem ;-) ale przyznać trzeba: liczba osób w samolocie nigdy nie powalała na kolana...
paolo-79 2009-11-12 20:07   
paolo-79 - Profil paolo-79
bosh ile jeszcze razy bedziecie pytac o ta trase???? tyle osob o nia pyta co najmniej jak by to bylo CDG-JFK...nie ma,nie bedzie,nikt nie lata z POZ do DTm bilety sa za 4PLN. Kropka.
pepe 2009-11-11 21:43   
pepe - Profil pepe
Wie ktoś dlaczego nie ma biletów w sprzedaży na tej trasie??
Likwiduja ją czy co ???
No i nasza poznańska landrynka jest na sezon letni na tyle wolna , że jeszcze zostało 8 rotacji tygodniowo do wykorzystania , więc chyba będą nowe połączenia ???
Kup bilet Więcej
dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Wizy
Rezerwuj hotel
Wizy