stenusie: Twój komentarz oceniam jako skandaliczny ;P
cezjurku: Tak jak niektóre siksy, o których pisał disordek?
oj gdn_37: no przeciez pisze że tez mi sie tak udaje czasem napisać. jestem totalnie wyluzowany.
jurek : wyluzuj ... każdemu może się trafić ...
Imajchrowski: Alerz nie szkodzi ;))) Terz robie literufki, szczegulnie o drógiej w nocy po kylku pyfkach :D;D;D
lmajchrowski
2009-08-18 18:08
wiem ale zobaczylem blad po dodaniu :)
Imajchrowski pała z polskiego ;P
lmajchrowski
2009-08-18 01:55
Dokladnie ze chotel to nic szczegolnego i powiem ze ja lecac niedawno z KRK do ORD przez Munich tez z powodu opoznienia w KRK musialem zostac w Munich cala noc. Dostalem bilecik 15EUR na lunch pozniej pokoik w Sheraton Suites oczywiscie kolacja i sniadanie a takze transport za darmo. Bardzo mile to wspominam bo nie bylo zadnych problemow a na drugi dzien wypoczety pierwszym samolotem trafilem przez Washington do Chicago.
Hotel nie jest niczym szczególnym w takiej sytuacji...
W takiej sytuacji musiał zapewnić hotel.
Dobrze, że chociaż hotel im zapewniono ... LOT to jednak potrafi się zachować w stosunku do pokrzywdzonych pasażerów :-)
"Z powodu usterki technicznej samolot z Rzeszowa do Nowego Jorku w niedzielę nie wystartował.
Wylot przełożono na poniedziałkowy poranek, samolot odleciał po siódmej. Łukasz Sikora z portu lotniczego nie chciał zdradzić szczegółów dotyczących awarii. Stwierdził jedynie, że problem techniczny był na tyle poważny, że zdecydowano się odwołać lot.
Pasażerowie przenocowali w hotelu.
"
Źródło:WirtualnaPolska
tym razem rejs 018 z rzeszowa do jfk jest przelozony na poniedzialek,ponad 200 osob znowu nie wie co jak i dlaczego