Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
Najwidoczniej szefo uznał, ze lotnisko blefuje, bo przecież nie zrobią takiej przykrości tak wielce obiecującej i genialnej linii lotniczej, jaką jest SkyEurope. :o)
stenus: Dokladnie. I do tego idiotyczny komentarz chefa NE: ,,Lotnisko zagralo nie fair wobec nas i pasazerom. Taka decyzja nas bardzo zaskoczyla.´´ Ehhhhh slucham?????? Jak to zaskoczyla? Lotnisko we wtorek dalo im szanse zaplacic do piatku i jeszcze szef mowil ze nie bedzie zadnego problemu. Niech nie gadaja ze o niczym nie wiedzieli. We wtorek odczuli ze lotnisko mowi serjo jak im przez 5 godzin nie odprawjali samolotow.
Es ist vollbracht! :o) Ale bałagan generalnie robi NE swoim pasażerom od wielu miesięcy... Jak oni chcą w jakikolwiek sposób wyjść z tego z twarzą? Przecież z każdym dniem tracą klientów...
No i stalo sie. Lotnisko VIE zakonczylo wspolprace ze Skyeurope. Do dzis nie dostali obiecany 4 mln €. Od jutra zaden samolot Skyeurope nie bedzie odprawiany na lotnisku we VIE. Wszytskie loty do i z VIE beda sie osbywaly z i do BTS. Ma byc darmowy autobus dla pasazerow z VIE na loty do BTS.
that: O'Leary to nie Pytia delficka i w jego przepowiednie i słowa specjalnie nie wierzę. Plecie co plecie bo lubi PR darmowy.
moim zdaniem juz dlugo nie pociagna... zreszta Michael O'Leary juz dawno im koniec przewidzial ;)
jurek : OK sięgnę głebiej, to może się doczytam, abyś mie musiał się powtarzać :-) Miłej nocy !!!
gdn_37: nie bedę sie powtarzał bo zaraz jakiś parapet na mnie spadanie z pyskiem. Pisałem wielokrotnie co mi się nie podobało. Z własnych doświadczeń w 4 lotach tą linią.
jurek : a dlaczego ? wiele osób wypowiadało się bardzo pozytywnie o SkyEurope ...
A niech sobie robią co chcą. Nigdy nie polecę tą linią i już !
To może jeszcze powrócą do Polski ?
senatorze: myslę że szot miał na myśli co innego. Wycofali się z Polski bo uznali że na nas mało zarabiają a Austria bogaty kraj to ceny biletów moga być wyższe. I okazuje się że się najwyraźniej pomylili w takich kalkulacjach. Miłego bankructwa SkyEurope życzę. Z całego serca ;)
senatorius
2009-08-13 11:17
szocie: A to nie każda linia tak właśnie chce?
No cóż, Sky Europe się przeliczyło bo kierowało się zachłannością - więcej i więcej, więcej pasażerów, więcej kasy, itp.
odradzam... zdecydowanie senatorze odradzam ;P
senatorius
2009-08-12 20:28
jurku: Ja mówię, że strach się bać i strach latać SkyEurope, skoro ona taka fatalna, że lodu i klimy nie ma. Nie leciałem jeszcze nią, ale już nie skorzystam, skoro jurek odradza...
senatorius: weź relanium 2 mg tak godzinkę przed lotem jak się boisz latać. Natomiast bardzo mnie ucieszy upadek najgorszej linii lotniczej jaką miałem okazję lecieć i poznać.
senatorius
2009-08-12 20:21
Straszne, jurku, straszne! Strach się bać i strach latać!
a zrobili... i klimatyzacja czyli indywidualny nawiew nie działał.