Często oglądam sobie przez komóreczkę co tam na portalu słychać ;-) ale niestety nie widać komentarzy :( do artykułów. Przecież to sól tej ziemi ;-) Nie da się tego włączyć, aby było dostępne przez komóreczkę ? Może mało z Was tak korzysta ale może jednak byli by chętni ?
pitterek: forum jest za ciezkie na komorke. zawsze mozesz - jesli masz takie mozliwosci odpalic sobie normalnego pasazera i korzystac z dobrodziejstw forum:) Wedlug mnie jedyna rzecz ktorej brakuje wersji light to brak przegladu prasy. Ale juz niedlugo sie pojawi:) Poza tym wszystkie informacje biezace masz dostepne... a chyba o to w wersji light chodzi:)
To nie badziewie szociku:) pasazer.com/mobi z zasady ma byc lekki, ma umozliwic szybki dostep do najwazniejszych tekstów przez KAZDY telefon komorkowy.
pitterku: ja tez zagladam tu przez komorke. Mam blueconnect. Mam wgrana Opera Mini i wpisuje zobacz link i mam portal "na dloni" wraz z forum i komentarzami, bo ta mobilna wersja to badziewie.
Często oglądam sobie przez komóreczkę co tam na portalu słychać ;-) ale niestety nie widać komentarzy :( do artykułów. Przecież to sól tej ziemi ;-) Nie da się tego włączyć, aby było dostępne przez komóreczkę ? Może mało z Was tak korzysta ale może jednak byli by chętni ?
Szanowny Użytkowniku, Pasazer.com korzysta z plików cookie i podobnych technologii zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Szczegółową informację o przetwarzaniu Twoich danych znajdzie w naszej polityce prywatności.