VI Zlot, Nowy Jork 13-18.10.2009, cz.1

01/08/2009 23:15  
Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
rafciooo77 2009-08-02 11:39   
rafciooo77 - Profil rafciooo77
Heh 4teszku mi chodziło, że styropianu się nie dodaje bo jest za drogi, taniej jest dodać emulsje, glutany i inne świństwa zatrzymujące wodę w parówce ;P Rozmawiasz z fachowcem ;) ok ale koniec dywagacji bo zaraz nas Stenus opieprzy :)
4tech 2009-08-02 11:33   
4tech - Profil 4tech
rafciooo77: aaa widzisz....bo to sie mocno spieka...i dalej jest BEEEE...tak przynajmniej jedza to ungole..brrrrr styropian z jezem....fuj....
rafciooo77 2009-08-02 11:30   
rafciooo77 - Profil rafciooo77
4techu: bardzo dziękuję, byłem w unglii, spróbowałem i plułem tymi ungielskimi szaszyszczami ;P
4tech 2009-08-02 11:19   
4tech - Profil 4tech
hm....widze ze KRK jest pechowe z EI do JFK....ja lece z WAW i jak do tej pory nic nie zmienili....a cena biletu RT to 2000pln..//// rafcioooo77: jak chcesz do PMO moge Tobie dostarczyc ungielskie szaszycze....na sprobowanie...
rafciooo77 2009-08-02 11:13   
rafciooo77 - Profil rafciooo77
Styropian jest za drogi, żeby dodawać go do parówek, kiełbasek itp.. :p
marqoos_pl 2009-08-02 11:10   
marqoos_pl - Profil marqoos_pl
hm... EI coś chyba dalej zmienia, bo nie chce mi pokazać żadnych lotów DUB-NYC w październiku...
marqoos_pl 2009-08-02 11:06   
marqoos_pl - Profil marqoos_pl
gregory: dzwoń do nich i zmieniaj albo na WAW albo na dzień wcześniej, oczywiście żądając noclegu w DUB... jak Ci nie dadzą, to coś dla Ciebie znajdziemy... /// re: wiza do USA - we wniosku uzupełniającym należy wpisać wszystkie państwa, które się odwiedziło w ciągu ostatnich 10 lat - nie wpisujcie państw symbolami, bo nie są w stanie tego zrozumieć... jak braknie miejsca, to można to wszystko wpisać na odwrocie tego wniosku... /// a irlandzkie kiełbaski (jak z resztą przynajmniej połowa tutejszego jedzenia) jest paskudna i trująca... nie wiem, gdzie 4tech się tam jeża dosmakował (w końcu to jakieś mięso), bo mi się wydaje, że to z samego styropianu jest zrobione... smacznego :) /// a swoją drogą, to fajny ten zlot będziecie mieli... jak ktoś jeszcze wypatrzy takie cenowe "kwiatki", to niech daje znać... NYC again? why not... :P
gregory 2009-08-02 09:29   
gregory - Profil gregory
Ano ja potwierdzam, zmienili mi rezerwację. Tak że mam lecieć 14.10 z KRK do DUB a 13.10 z DUB do JFK. Ciekawe jak mam to zrobić :P I myślę na co by tu sobie zmienić...
hamburg 2009-08-02 05:00   
hamburg - Profil hamburg
*hehehe* stenus: No tak. Przy wjezdzie do Chin trzeba poza ,,Arrival Card´´ wypelnic formularz dot. swinskiej grypy. Trzeba tam wpisac gdzie sie w ostatnim czasie bylo (aby sprawdzic czy bylo sie w jakis zagrozonych terenach)....no i mi naprawde miejsca zabraklo ;-)))
delboy 2009-08-02 01:18   
delboy - Profil delboy
i marqoosy nie zapominajmy o marqoosach :)))))
4tech 2009-08-02 01:11   
4tech - Profil 4tech
Gral:a mało ich po ulicach Zjednoczonego Krolestwa chodzi nomen omen w Irladii tez.... wyjątek Dublinskie tygrysy... delboy-e i inne marudery:)
delboy 2009-08-02 01:10   
delboy - Profil delboy
dobrej nocki mi macki opadly i nie chce juz nic pisac ;-))))
jurek 2009-08-02 01:08   
jurek - Profil jurek
gralu: w tym zakładzie , którego nazwy nie wymienię bo może nadal istnieje (tak na północny wschód od Ealing i Acton 30 minut autobusem) wyłącznie wieprzowina i wołowina. Byłem wszędzie nawet w chłodni. Osła widziałem jednego. Szefa zakładu który zmuszał pracowników żeby takie delikatesy produkować. Dobranoc :)
4tech 2009-08-02 01:04   
4tech - Profil 4tech
gral:egzaqli:)////jurek: będąc w Libanie, Irish sausage nazywalismy oślimi chu... tam teges.... a smakują jak zmielony styropian z jezem:)
jurek 2009-08-02 01:02   
jurek - Profil jurek
Do nich dodawało się zielone zwroty ze sklepów, świńską glowiznę ze wszystkim (nawet oczkami), to co upadło na podłoge itd. Smacznego życzę na pokładzie EI ;)
gral 2009-08-02 01:02   
gral - Profil gral
cezary: napisz jeszcze, ze to faktycznie sa osle penisy :D no nie, skad oni by tyle oslow wzieli :)
jurek 2009-08-02 00:59   
jurek - Profil jurek
gral/4tech: pracowałem kiedyś nielegalnie w fabryce wędlin w Londynie. Wiem z czego robią parówki i kielbaski. Najlepsze były wyroby parówkopodobne o nazwie savaloys.
gral 2009-08-02 00:58   
gral - Profil gral
4tech: tak zrobie. a na wniosku wpisze: see attachment :)
4tech 2009-08-02 00:57   
4tech - Profil 4tech
Tia... irlandzkie czy Ungielskie kielbaski nazywalismy- osle chu..../// Gralu:nie wpisujesz wszystkich państw które odwiedziles w ciagu 10 lat w formulaz tylko dolaczasz dodatkowa kartkę papieru gdzie odręcznie wypisujesz państwo i lata w których bywales w danym państwie i jest spox
delboy 2009-08-02 00:56   
delboy - Profil delboy
sugeruje dobra zabawe dzien/noc przed :))))
Kup bilet Więcej
dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Wizy
Rezerwuj hotel
Wizy
Okazje z lotniska

dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Rezerwuj hotel
Wizy