Ryanair - locked session

Chciałem zapytac, czy tylko mi to dzisiaj wskakuje czy ktos jeszcze tak ma? zabookowalem juz dzisiaj 5 lotow i potrzebuje zabookowac ostatni i wyskakuje mi ten komunikat. Moze sprobowac z innej karty? Moze ktos wie co na to zaradzic. PS. nie dostalem na maila zadnych info ze lot zostal zarezerwowany, ani nie pobrali z mojego konta pieniedzy wiec nie wiem co jest grane.
16/02/2009 16:55  
Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
miszak 2009-02-18 20:02   
miszak - Profil miszak
Dzieki wielkie:) Co prawda na ten lot ktory chcialem mi sie nie udalo, a na kolejny mimo ze wyskoczylo ze session locked to dostalem potweirdzenie ze rezerwacja zostala dokonana:) Jeszcze raz dzieki za pomoc.
mleko 2009-02-16 17:00   
mleko - Profil mleko
aha blad sie wkradl: powinno byc "mail raczej NIE przyjdzie", wiec musisz raz jeszcze robic
mleko 2009-02-16 16:57   
mleko - Profil mleko
tutaj masz rozwiazanie:
zrestartuj przeglarke i juz bedzie dobrze, mail przyjdzie, po za tym po 3 rezerwacje musze restartowac Opere i wtedy jest dobrze. zawsze przy 4 rezerwacji mam LOCKED SESSION :)
miszak 2009-02-16 16:57   
miszak - Profil miszak
Chciałem zapytac, czy tylko mi to dzisiaj wskakuje czy ktos jeszcze tak ma? zabookowalem juz dzisiaj 5 lotow i potrzebuje zabookowac ostatni i wyskakuje mi ten komunikat. Moze sprobowac z innej karty? Moze ktos wie co na to zaradzic. PS. nie dostalem na maila zadnych info ze lot zostal zarezerwowany, ani nie pobrali z mojego konta pieniedzy wiec nie wiem co jest grane.
Kup bilet Więcej
dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Wizy
Rezerwuj hotel
Wizy