gość_020cc
2020-10-02 11:09
wromk: Zdawało mi się, że tylko poniedziałki i piątki. A może to były pierwsze zapowiedzi? Na pewno wiem, że sporo osób korzystających z usług tej linii to pracownicy, menedżerowie z Polski, czy szefowie poszczególnych działów w obu szwajcarskich bankach we Wrocławiu przylatujący ze Szwajcarii. Tak więc popyt w jakiejś części będzie zależał od tego, czy po pandemii wciąż będą się odbywać zagraniczne delegacje na dotychczasową skalę, czy raczej postawią na telekonferencje.
gość_f2c5b
2020-10-02 08:10
SAS tez wszedł i po niedługim czasie zrezygnował. Oby tak samo bylo z LX.
gość_91da7
2020-10-02 07:31
No i wygląda na to, że FRA będzie jednak 2 x dziennie (z nocowaniem), a nie jeden
gość_020cc Swiss latał na początku 3 razy w tygodniu (pn, śr, pt), ale i tak bardzo dobrze, że wracają (nie tak jak AF).
gość_020cc
2020-10-01 18:51
wromk: Widać, że po tym wszystkim ruch się po prostu jakby cofnął do tyłu w czasie. Z tego co pamiętam, to na początek Swiss latał do WRO właśnie w 1 i 5 . Podobnie np. QR z DOH do WAW niedawno latał (nie wiem jak teraz) 4x tygodniowo, czyli dokładnie jak na początku. Niestety, trochę to minie, zanim to wróci do przedpandemicznej normy.
Tak dobrze już nie ma: do FRA będzie jeden lot dziennie, a nie dwa. Tragedia