Juz o tym pisalem ale przypomne:..Ryanair w miesiacach: kwiecien i maj ograniczyl rejsy z lotniska STN do BZG,LCJ,RZE do 4 lotow tygodniowo natomiast do SZZ ograniczono loty do 2 w tygodniu...tak wynika z systemu rezerwacyjnego przewoznika od miesiaca czerwca loty wracacaja w systemie 7x tydzien...z wyjatkiem SZZ gdzie loty beda tylko 4x tydzien oraz nie ma lotow LTN-SZZ-LTN w rozkaldzie letnim...(ostatni lot 28.03.2009),ograniczenia w czestotliwosci lotow dot. rowniez innych kierunkow obslugiwanych z bazy na STN miedzy innymi: OPO,ORK,FRL (nie ma w rozkladzie na lato) oraz kilku innych kierunkach....oficjalny powod-braki w samolotach....
Z lodzi do londynu tez ograniczaja, wypadaja loty we wtorki, czwartki i soboty... i stawiam ze to nie koniec...
misza1983
2009-02-13 09:45
NRN- jednak jest (1,5) - przepraszam za blędy ale za dużo okienek mam otwartch i spojrzałem na inna trasę :-)
misza1983
2009-02-13 09:41
NRN podobnie jak HHN jest (3,7) :-)
misza1983
2009-02-13 09:32
Może napisze coś na temat w wątku :P. (być może ktoś juz o tym wspominał a ja niestety przeoczyłem :-) - przeglądanie forum staje się nudne z powodu zbyt częstych OT za strony admina :P ).
Od kwietnia ograniczeniu ulegają dwie trasy z WRO. Do HHN było 3x week (2,4,6) teraz 2x week (3,7) - połączenie w godzinach rannych, czyli można załapać się na dużo połączeń z HHN. Do NRN (było 2,4,6) - jest (3,5) - godziny poranne
gosc_Flyin
2009-02-13 06:32
Jedyne co mozna znalezc wsrod waszych postow jest "OT" ze strony moderatora.
Czy nie na czasie aby pisac na temat panowie? To nagminne zasmiecanie forum uwagami nie na temat psuje tylko reputacje strony pasazer.
A czemu chirurgiczne ? Chirurgiczne to dokładne i w znieczuleniu. A te cięcia to jak napisał chyba mimis masakra irlandzką piłą tarczową.
moderator: Nawiazalem do goscia_lot12 ktory jest zdania ze lepiej wydac wiecej na 4U....ja tylko wytlaumczylem moje watpliwosci do tej opini.....nie wiem co tutaj nie jest na temat. Moze by moderator najpierw przeczytal posty zanim je kasowal, co?
Komentarz moderatora: jeżeli uważasz, ze jakiś post jest do skasowania bo nie jest na temat, a nie jest skasowany to możesz go wysłać do skasowania
Komentarz moderatora: to nie jest temat o Rokicie i Lufthansie. Można otworzyć wolny watek, a nie zaśmiecać wątek do artykułu o FR.