" bo wszyscy piśmienni juz pojechali"....jeden z nich na zawsze....[*]
Mistrz ciętych ripost, jednocześnie z dystansem do siebie... Szkoda że już więcej na forum nie napisze pod swoim ciekawym awatarem.
Bardzo czesto podgladalem od wielu lat statystyke lotow Humbaka i nieraz az mi sie wierzyc nie chcialo, ze mozna tyle podrozowac, zaliczajac tyle lotow i nastepnych segmentow.Przypominam sobie, ze nawet odpowiedzial mi na forum. Wielka szkoda, bo nie poznalem go osobiscie, ale czytajac opinie o nim, widac, ze byl super fajnym i znajacym sie na podrozowaniu czlowieku. Zycze Ci dalszych odleglych lotow......
Prawie mój rówieśnik. Wielka szkoda Humbaka. Pozytywnie nastawiony do życia człowiek, choć czasami potrafił pokąsać swoim językiem, ale też dzięki temu zjednywał sobie dość duże grono ludzi. Można rzec, że to był lotniczy człowiek renesansu. Spoczywaj w pokoju w chmurach!
gość_cf82a
2015-08-31 00:45
Nigdy nie miałem przyjemności, poznać na żywo ale to prawdziwy globtrotter. Zawsze śledziłem jego podróże na F. Marcin zwiedziłeś wszystkie kontynenty, teraz zwiedzasz niebieskie krainy. R.I.P.
gość_b47b8
2015-08-30 22:26
Przykra i tragiczna wiadomość. Odszedł bardzo młodo, mając zaledwie 41 lat, w sposób nagły i niespodziewany. 4 wspólne podróże, kilka lotów, w tym jeden 13-to godzinny, najdłuższy w moim życiu lot wspólnie z Humbakiem na pokładzie. Niech jego ostatni lot odbędzie się w pierwszej klasie.
Maris83
gość_7cb06
2015-08-30 21:37
R.I.P. - to był bardzo inspirujący człowiek
To właśnie tutaj, kilka lat temu, na tym portalu miałem okazję poznać Humbaka. To on nauczył mnie, jak i pozostałych forumowiczów taniego i różnorodnego latania, a także inspirował swoimi lotniczymi podróżami. Znakomita persona, nietuzinkowa osobowość, prawdziwy podróżnik. Ciągle w samolocie i ciągle w podróży, odkrywając nowe miejsca i te odległe i te bliskie. Pamiętam ten kaszkiet, poduszkę, walizkę i twoją reakcję jak zobaczyłeś mnie w drzwiach w samolocie krzycząc "Jaris! Nareszcie!". "Stenus" ten nick na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Będzie mi się kojarzył tym portalem, z tym forum i z niezliczoną ilością ciekawych postów/wpisów czy też porad i innych wartościowych treści. Niewątpliwie byłeś tutaj najbarwniejszą, kontrowersyjną i jedną z ciekawszych osób o jakże bogatym doświadczeniu podróżniczym i znakomitą świadomością świata i życia również! [*]
R.I.P. piękne chwile z podróży pozostaną w pamięci!
gość_f36af
2015-08-30 17:10
Niech pozostanie na zawsze w naszej życzliwej pamięci.
gral
No wlasnie nie tak dawno myslalem, gdzie sie podzial ten Humbak. R.I.P.
gość_8cf8e
2015-08-30 13:07
Szok! Nie wierze...
Co sie stalo!?