Singapore: Kuchnia regionalna na 50 lat Singapuru

Singapore: Kuchnia regionalna na 50 lat Singapuru Znana osobowość kulinarna – Shermay Lee, przygotowała dla pasażerów Singapore zestaw potraw kuchni "Peranakan", bazując na rodzinnych przepisach swojej babci Lee Choin Koon, autorki książki kucharskiej: Lee’s Cook Book: Nonya Recipes. Określenie "Peranakan", oznacza w języku Malajów "lokalnie urodzony" i odnosi się do potomków wcześnie przybyłych chińskich imigrantów,...
10/08/2015 11:36   
Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
Kup bilet Więcej
dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Wizy
Rezerwuj hotel
Wizy
Okazje z lotniska

dorośli
(od 18 lat)
młodzież
(12 - 18 lat)
dzieci
(2 - 12 lat)
niemowlęta
(do 2 lat)
Rezerwuj hotel
Wizy