Komentowanie dostępne dla zalogowanych użytkowników
Żeby nie był gołosłownym...
zobacz link
Może ten kozioł to prezes Modlina :D
A właśnie... w RMF FM słyszałem nie oficjalną informację, że mają go pogonić... Ktoś coś wie?
heh, pewnie będzie się ukrywać pod tytułem gościa. A szkoda, już liczyłem na darmowy bilet;) Może się jeszcze pojawi? Jak nie to będę długo wspominać jego gołosłowność
Interesująca informacja to jest to, że chyba Pan koziol27 już się zawinął z portalu, bo po kliknięciu na tego użytkownika pokazuje się informacja, że nie istnieje:)
mietek: wiem ;) co więcej! jego pewność jest tak duża że chce wspomóc mojego pracodawce i zapewnić mi darmowy bilet na dowolną trasę! ale ok... przecież ostrzegałem!
gosc_a277c
2013-07-22 14:52
Warto dodać, że wczoraj był kolejny czarter. Zobaczymy czy to wyjątkowe sytuacje, czy można się spodziewać częściej tego i również wejścia TRavela do Modlina.
Tak a propos tematu :)
zobacz link
koziol27 zdaje się mieć duża pewność co do możliwości WMI;-) Tylko, że ta pewność jest coś...za duża:)
gosc_78207
2013-07-20 00:14
przed chwilą Travel Service usiadł w modlinie. 737 przyleciał z Zakyntos o 1:00 odlatuje do Antalii.
gosc_716b1
2013-07-19 16:00
@kozol27 - też uważam, że FR otworzy bazę jeszcze na jesieni, ale z tymi 4 samolotami od wiosny trochę przesadziłeś- choć kto wie, tym bardziej że KRK ma jeszcze w tym roku dostać 3 maszynę.
Okęcie peka w szwach?? Od kiedy?? Tak to było jak był tylko stary terminal przeznaczony na 3.5mln pasazerów rocznie ;)
koziol27
2013-07-19 12:40
shorty
widzę że nie jesteś w temacie
Ryanair od 3 września w Modlinie
gosc_8ee78
2013-07-19 12:31
czartery to moga zostac tylko w waw bo nigdy nie byly na wmi
to tylko chartery zostaną na WMI? czyli do pekania w szwach okecia trzeba będzie się przyzwyczaić,
a to akurat jest całkiem możliwe ale ilość samolotów i kierunków zależy od zapotrzebowania na "usługi reklamowe" woj. mazowieckiego :P
gosc_302b9
2013-07-19 09:37
norrewgian odszedl tylko dlatego, ze polsi rynek pozwalal im jedynie na pokrucie kosztów. Zreszta potrzebowali samolotu do skandynawii
koziol27
2013-07-19 09:32
sądzę z Ryanair i to już na jesieni zbazuje 1-2 samoloty na wiosnę 2014 dołoży kolejne 2.
koziol27
2013-07-19 09:30
Do końca Lipca maksymalnie początek sierpnia wszystko będzie wiadome kto przyjdzie. Linie muszą zdążyć trochę sprzedać biletów na sezon jesienny reklamy itp.
Po konferencji Ryanaira która na pewno będzie z udziałem prezesa.
koziol27
2013-07-19 09:22
bana86 jestem tego pewien jak swojej żony.....śmiech easyjet będzie na pewno.
nie będę podbijał 200zł bo niechce żebyś dużo wydawał.
koziol27: lepiej szykuj swoją kartę kredytową ;) a co do EasyJeta jestem pewny, że nie wejdzie do Modlina... może co do innych linii bym już tak nie był ale w tym wypadku nie mam wątpliwości