×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Uzbekistan


Uzbekistan

 

Tryb i czas oczekiwania:


• Tryb normalny - 7 dni roboczych
• Tryb ekspres - 1-2 dni roboczych


Voucher wymagany do wizy turystycznej jednokrotnej:
• 180 zł - tryb normalny - ok. 15 dni roboczych
• 350 zł - tryb ekspres - ok. 8 dni roboczych, voucher w trybie express podnosi opłatę konsularną o 50%


Voucher wymagany do wizy turystycznej dwukrotnej:
• 210 zł - tryb normalny - ok. 15 dni roboczych voucher do wizy dwukrotnej podnosi opłatę konsularną o 10USD za drugi wjazd

 

Wiza turystyczna


Wymagania:


• Paszport ważny co najmniej 6 miesięcy
• Wniosek wizowy - wypełniony w dwóch egzemplarzach drukowanymi literami - pobierz wniosek wizowy
• Dwa kolorowe aktualne zdjęcia (jak do paszportu)
• Kopia pierwszej strony paszportu (strona ze zdjęciem) - ważność paszportu nie może być krótsza niż 6 m-cy.
• Zaświadczenie z miejsca pracy lub uczelni o wykonywaniu zawodu/nauce - oryginał
• Voucher turystyczny (możesz zamówić u nas)


• Opłata konsularna:
• 60 USD - wiza do 7 dni
• 70 USD - wiza do 14 dni
• 80 USD - wiza do 30 dni
• Opłata konsularna do wizy dwukrotnej:
• 70 USD - wiza do 7 dni
• 80 USD - wiza do 14 dni
• 90 USD - wiza do 30 dni
• Opłata konsularna za wydanie wizy w trybie pilnym
• 90 USD - wiza do 7 dni
• 105 USD - wiza do 14 dni
• 120 USD - wiza do 30 dni

 

 

Wiza Biznesowa


Wymagania:


• Paszport ważny co najmniej 6 miesięcy
• Wniosek wizowy - wypełniony w dwóch egzemplarzach drukowanymi literami - pobierz wniosek wizowy
• Dwa kolorowe aktualne zdjęcia (jak do paszportu)
• Kopia pierwszej strony paszportu (strona ze zdjęciem) - ważność paszportu nie może być krótsza niż 6 m-cy.
• Zaświadczenie z miejsca pracy lub uczelni o wykonywaniu zawodu/nauce
• Zaproszenie biznesowe z nr Telex nadanym przez odpowiedni urząd rejestrujący przyjazdy  cudzoziemców.
• Opłata konsularna:
• 60 USD - wiza do 7 dni
• 70 USD - wiza do 14 dni
• 80 USD - wiza do 30 dni
• 170 USD - wiza do 180 dni wielokrotna
• 270 USD -  wiza do 365 dni wielokrotna

 

 

 

Wiza tranzytowa


Wymagania:


• Paszport ważny co najmniej 6 miesięcy
• Wniosek wizowy wypełniony w dwóch egzemplarzach drukowanymi literami - pobierz wniosek wizowy
• Dwa kolorowe aktualne zdjęcia (jak do paszportu)
• Kopia pierwszej strony paszportu (strona ze zdjęciem) - ważność paszportu nie może być krótsza niż 6 m-cy.
• Zaświadczenie z miejsca pracy lub uczelni o wykonywaniu zawodu/nauce.
• Wiza do kraju docelowego (przy wizie tranzytowej).
• Opłata konsularna:
• 40 USD - wiza do 24 godzin
• 45 USD - wiza do 48 godzin
• 50 USD - wiza do 72 godzin
• 60 USD - wiza tranzytowa dwukrotna

Zamów wizę on-line


  • Okazje do Uzbekistan
Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie
Kalendarz lotniczy