Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Tadżykistan


Tadżykistan

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Tadżykistanu składane są w Ambasadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania

  • Tryb normalny (tydzień w samym konsulacie)
  • Tryb express (wiza wydawana tego samego dnia w Berlinie)

Wiza turystyczna, biznesowa, tranzytowa

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 3 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • 2 x Wypełniony wniosek wizowy - pobierz wniosek wizowy
  • 2x fotografia kolorowa
  • Kopia strony paszportu ze zdjęciem
  • Opłata konsularna:

    Wiza ważna na 1-7 dni:
    - jednokrotna - 35 EURO
    - dwukrotna - 45 EURO

    Wiza ważna na 8-14 dni:
    - jednokrotna - 40 EURO
    - dwukrotna - 50 EURO

    Wiza ważna na 15-30 dni:
    - jednokrotna - 50 EURO
    - dwukrotna - 60 EURO
    - wielokrotna - 90 EURO 

UWAGI:

  • W celu uzyskania możliwości wjazdu na teren GBAO trzeba określić to w trasie podróży. Pieczątka powinna wtedy zostać wbita do paszportu przez Konsulat bez dodatkowych opłat.
  • W celu uzyskania wizy w trybie szybszym niż 2 tygodnie, należy wnieść podwójną wysokość opłaty konsularnej - wtedy Konsulat wydaje wizy w ciągu jednego dnia + czas przesyłek (razem tydzień). W przypadku pytań, prosimy o kontakt z naszym biurem.

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy