Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Namibia


Namibia

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Namibii składane są w Ambasadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania 

  • Tryb normalny - tydzień w samym konsulacie
  • Tryb express - na ten sam dzień w konsulacie

Wiza turystyczna, biznesowa

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • 2x wypełniony wniosek wizowy - pobierz wniosek wizowy
  • 2x zdjęcie paszportowe (podpisane na odwrocie - imię i nazwisko)
  • Kopia powrotnego biletu lotniczego lub plan podróży (w języku angielskim)
  • Zaproszenie (w przypadku wizy biznesowej)
  • Opłata konsularna:
    • Wiza turystyczna:
      45 EURO - wiza jednokrotna
      65 EURO - wiza dwukrotna
    • Wiza biznesowa: 65 EURO
    • Wiza w trybie express: 75 EURO

 

Zamów wizę on-line


  • Okazje do Namibia
Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie
Kalendarz lotniczy