Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Mozambik


Mozambik

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Mozambiku składane są w Ambasadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania

  • Tryb normalny (2 tygodnie lub tydzień w samym konsulacie - zależnie od opłaty konsularnej)
  • Tryb express (wiza wydawana tego samego dnia)

Wiza turystyczna, biznesowa, tranzytowa (jednokrotna i wielokrotna)

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • Wypełniony wniosek wizowy - Kliknij aby pobrać wniosek wizowy.
  • 2x fotografia paszportowa
  • Kopia biletu lotniczego
  • Potwierdzenie rezerwacji hotelu lub plan pobytu (do wizy turystycznej)
  • Zaproszenie z Mozambiku potwierdzone przez odpowiednik polskiego notariusza (do wizy zwykłej)
  • List delegujący z firmy w języku angielskim lub zaproszenie od partnera biznesowego z Mozambiku (do wizy biznesowej)
  • Opłata konsularna:

       
    Rodzaj Ważność Długość Tryb ekonomiczny(2 tygodnie) Tryb normalny(7 dni) Tryb ekspresowy(od ręki)
     Jednokrotna  60 dni  30 dni  30 euro  40 euro  50 euro
     Dwukrotna  60 dni  30 dni  40 euro  60 euro  70 euro
     Wielokrotna  90 dni  30 dni  60 euro  70 euro  80 euro
     Wielokrotna  180 dni  30 dni  100 euro  120 euro  150 euro

 

 

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy