Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Laos


Laos

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Laosu składane są w Ambadadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania

  • Tryb normalny (tydzień w samym konsulacie)

Wiza turystyczna jednokrotna

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiący)
  • Wypełniony wniosek wizowy (w j. angielskim lub j. niemieckim) pobierz wniosek wizowy
  • 1x kolorowe zdjęcie
  • Opłata konsularna: 40 EURO

UWAGI

  • Ważne: wizy można także uzyskać na niektórych przejściach granicznych. Zawsze prosimy te informacje sprawdzić przed wyjazdem. Oczywiście polecamy nasze usługi.

 

Zamów wizę on-line


  • Okazje do Laos
Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie
Kalendarz lotniczy