Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Katar


Katar

Tryb ekonomiczny - 20 dni roboczych
Tryb normalny - 10 dni roboczych
Tryb pilny - 4-5 dni roboczych

Wiza turystyczna, biznesowa

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiący dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • Wypełniony wniosek wizowy pobierz wniosek wizowy
  • 2x kolorowa fotografia
  • Kopia biletu lotniczego lub rezerwacji biletu
  • Potwierdzenie z banku wyciągu min. 3 miesięcznego i udokumentowane wolne środki min. 5000 zł (wiza turystyczna)
  • Rezerwacja hotelu lub zaproszenie (do wizy turystycznej)
  • Zaświadczenie o zatrudnieniu w danej firmie lub kopia KRS, zaświadczenie o prowadzeniu własnej działalności w przypadku przedsiębiorców (do wizy biznesowej)
  • Opłata konsularna:
    • Wiza turystyczna: 25 EURO
    • Wiza biznesowa: 50 EURO

Wiza wydawana jest jako jednokrotna i jest ważna 3 miesiące od daty wydania.

UWAGI

  • Podczas odprawy paszportowej należy okazać ważną kartę kredytową/płatniczą lub gotówkę równowartości 5000 DB, czyli ok. 1500 USD.

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy